Prima paginăSocial

Zi fără cursuri în școli, joi, cu ocazia Zilei Educației

Zi fără cursuri în școli, joi, cu ocazia Zilei Educației

Dimensiune text

 

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a anunțat că, în conformitate cu Ordinul ministrului Educației Naționale privind structura anului școlar 2017-2018, în ziua de joi, 5 octombrie – Ziua internațională a educației, unitățile de învățământ din județ vor marca acest eveniment prin organizarea, în timpul programului de lucru, manifestări specifice dedicate acestui eveniment.

„În perioada desfășurării acestor manifestări specifice, nu se vor presta activitățile prevăzute în fișa postului a fiecărui salariat din învățământ, în conformitate cu articolul 8, alineatele 1 și 2, din Contractul Colectiv de Muncă Unic Învățământ Preuniversitar Județul Neamț, înregistrat la Ministerul Muncii și Justiției Sociale – Direcția Dialog Social, sub nr. 309 din 11.05.2017”, precizează un comunicat al ISJ Neamț.

Elevii din județele Giurgiu și Brăila și din municipiul București sunt mai norocoși, pentru că ei nu vor veni deloc joi la școală. Doar în aceste două județe și în București, prin contractele colective de muncă încheiate la nivelul inspectoratelor școlare, în cadrul comisiilor paritare, ziua de 5 octombrie a fost declarată nelucrătoare, informează Ministerul Educației.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0