Prima paginăNeamt

Zi de iarnă la mijlocul lui aprilie

Dimensiune text

În urma intensificărilor de vînt din perioada 8-9 aprilie, pe teritoriul județului Neamț au fost afectate parțial opt linii de medie tensiune  cu 110 posturi de transformare, fiind nealimentate cu energie electrică 25 de localități.

 

 

În urma intensificărilor de vînt din perioada 8-9 aprilie, pe teritoriul județului Neamț au fost afectate parțial opt linii de medie tensiune  cu 110 posturi de transformare, fiind nealimentate cu energie electrică 25 de localități: orașul Bicaz – satul Izvorul Alb, comuna Timișești -sat Timișești, comuna Răucești – stațiunea Oglinzi, comuna Petricani –satele Petricani, Boiștea, Tîrpești și Țolici, comuna Urecheni – satele Urecheni și Ingărești, comuna Grumăzești – satele Curechiștea și Grumăzești, comuna Girov – satele Girov și Verșești, comuna Ștefan cel Mare –satele Ștefan cel Mare, Ghigoiești, Corni și Cîrligi, comuna Dochia – satul Dochia, comuna Bîrgăoani – satele Hîrtop, Bălănești și Vlădiceni, comuna Zănești – sat Zănești, comuna Bahna – cu satele Bahna, Tușcani din Deal și Țuțcani din Vale. E-ON Electrica a intervenit cu cinci echipe pentru remedierea defecțiunilor, toate problemele fiind rezolvate în cursul zilei de luni. Probleme cu furnizarea energiei electrice au fost și la Roman.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

Duminică seara, pentru aproximativ jumătate de oră, romașcanii care locuiesc în cartierul Favorit au stat pe întuneric, din cauza unei avarii.

În urma precipitațiilor mixte căzute pe teritoriul județului Neamț, pe DJ 208 G – porțiunea Ștefan cel Mare – Războieni, luni dimineață, circulația era blocată, societatea Drupo Neamț acționînd cu utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant și pentru îndepărtarea zăpezii. Secția Drumuri Naționale Neamț a desfășurat o acțiune similară pe drumurile naționale.

Partajează articolul
Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0