Prima paginăSocial

Zeci de cadouri pentru bunicuțele de la Casa Bunicilor

Zeci de cadouri pentru bunicuțele de la Casa Bunicilor

Dimensiune text

 

 

Campania derulată de Primăria municipiului Roman pentru strângerea de cadouri pentru cele 24 de bunici cazate la Casa Bunicilor a dat roade, fiind primite câteva zeci de daruri care să le fie oferite de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

Primarul Lucian Micu le-a mulțumit tuturor celor care au oferit câte un cadou pentru bunicuțe: „Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul pe care l-ați oferit în a le dărui celor 24 de doamne de la Casa Bunicilor un nou motiv de bucurie! Prin campania pe care am derulat-o în ultimele două săptămâni, s-au strâns cadouri extraordinar de frumoase ce vor fi dăruite bunicilor cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. Sunt mândru că există un număr atât de mare de romașcani darnici și oricând dornici de a face bine celor din jur. În opinia mea, asta înseamnă o comunitate unită, cu cetățeni care construiesc împreună pentru ei și pentru ceilalți. Mă înclin în fața dumneavoastră!”.

Cu acest prilej s-au strâns parfumuri, bijuterii, dulciuri, eșarfe, cărți, produse de îngrijire a tenului, iar angajații centrului au pregătit și alte surprize pentru toți cei cazați la Casa Bunicilor. Dacă marți, pe 6 martie, bunicuțele au fost răsfățate de specialiștii salonului de înfrumusețare VIP, pe 8 martie alți invitați le vor face câte o bucurie. Programul va fi unul încărcat, pentru că de la ora 9.00, bunicii vor primi vizita Clubului Seniorilor, a Trupei Gong și a elevilor de la Școala „Mihai Eminescu”, dar vor avea parte și de un spectacol acompaniat de Alecu Band, precum și de o sesiune de gimnastică.

Casa Bunicilor este un proiect realizat în Roman pe fonduri europene, având o capacitate maximă de 38 de locuri. În acest moment, în centru sunt cazate 36 de persoane în vârstă, iar la finele anului 2017 lista de aşteptare număra 63 de persoane.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0