Prima paginăSocial

YouthFEST – concurs de talente, dar și sprijin pentru Secția de Pediatrie

YouthFEST – concurs de talente, dar și sprijin pentru Secția de Pediatrie

Dimensiune text

 

Sâmbătă, 14 octombrie, de la orele 19.00, la Lion Pub va avea loc a III-a ediție a YouthFest, un eveniment dedicat tinerilor și care își propune, pe lângă cunoașterea tinerelor talente, și strângerea de fonduri pentru diferite cauze. Ediția din acest an își propune ca fondurile obținute să fie donate către Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Roman.

„YouthFEST este dedicat tinerilor care vor să se recreeze şi să-şi facă cunoscute anumite talente, ce pot încânta auzul şi văzul, iar totodată acest proiect este dedicat unei cauze sociale ce merită sprijinită din punct de vedere financiar. Ne dorim, aşadar, să continuăm desfăşurarea celei de-a treia ediţii, ce îşi propune succint să combine distracţia cu un scop caritabil de proporţii considerabile. Anul acesta toţi banii strânşi vor fi donaţi către Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Roman. YouthFEST este o iniţiativă pe termen scurt ce îşi propune ca prin organizarea de ediţii succesive să impacteze cât mai mulţi tineri din localitatea desfăşurării proiectului, dar şi pe membrii comunităţii. Vă aşteptăm, cu drag, să îi susţinem pe participanţii serii, ce ne vor încânta cu talentele lor. După încheierea programului artistic, va avea loc un after-party, la care vă invităm în număr cât mai mare să ne distrăm împreună”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Proiectul se va desfășura la Lion Pub&Restaurant, începând cu ora 19.00, urmat de un after-party ce va începe după orele 22.30. Prețul unui bilet este de 10 lei.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0