Prima paginăActualitate

Wi-Fi gratuit în zonele de recreere din oraș

Wi-Fi gratuit în zonele de recreere din oraș

Dimensiune text

Începând cu anul viitor, romașcanii ar putea avea parte de un serviciu util în zonele de relaxare din oraș, după ce conducerea Primăriei municipiului Roman a dat deja în lucru un proiect de amenajare a unei rețele care să ofere acces gratuit la Internet.

Conform unei postări de pe pagina de socializare personală, primarul Lucian Micu spune că are în vedere montarea de rețele Wi-Fi în parcul de la Primărie, parcul mare și în Ștrand. ”Consider că este de datoria mea să încerc să facilitez accesul cetăţenilor la cât mai multe canale de informaţie şi la cât mai multe modalităţi de accesare a lor. Astfel, am dat în lucru un proiect pentru realizarea de reţele Wi-Fi, accesibile în mod gratuit, care să funcţioneze în Parcul municipal, în părculeţul din faţa Primăriei municipiului Roman şi în Complexul Sportiv şi de Agrement „Moldova””, a declarat primarul Lucian Micu.

Orașul Roman stă destul de bine la asigurarea accesului gratuit la Internet, aproape toți agenții economici care desfășoară activități în domeniul alimentației publice oferind în spațiile lor acces la rețaua Wi-Fi.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0