Vreme geroasă până marți. Temperaturi de până la -22 de grade

HomeSocial

Vreme geroasă până marți. Temperaturi de până la -22 de grade

 

meteoAdministrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o informare meteo vizând frig și nopţi geroase, pentru întreaga țară, de joi, 9 februarie, până marți, 14 februarie.

Conform meteorologilor, vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative. Nopțile vor fi geroase, la începutul intervalului – în noaptea de joi spre vineri, 9 spre 10 februarie -, mai ales în Moldova și în depresiunile intramontane, apoi, local, și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și, izolat, în celelalte regiuni.

Temperaturile minime se vor situa, în general, între -17 şi -10 grade, mai scăzute sub -22 de grade, îndeosebi în depresiunile din estul Transilvaniei și jumătatea de nord a Moldovei.

În cursul zilei de joi, 9 februarie, vor mai fi ninsori slabe cantitativ în Moldova, Muntenia și Oltenia, precum și în zonele de munte, iar vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, spulberând trecător zăpada. Pe arii restrânse în sud-est vor mai fi depuneri de polei.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0