Prima paginăActualitate

Vreme deosebit de rece și precipitații mixte, până vineri

Vreme deosebit de rece și precipitații mixte, până vineri

Dimensiune text

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți o informare vizând vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte mai ales în zonele deluroase, pentru intervalul marți, 29 octombrie, ora 14:00 – vineri, 1 noiembrie, ora 10:00.

Conform meteorologilor, în intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

În dimineața zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0