Prima paginăSocial

Vreme deosebit de rece la început de săptămână. Cod galben de ninsori în sudul țării

Vreme deosebit de rece la început de săptămână. Cod galben de ninsori în sudul țării

Dimensiune text

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică o atenționare de tip cod galben vizând ninsori moderate cantitativ și strat de zăpadă pentru județe din sudul țării, pentru ziua de luni, 30 noiembrie, între orele 5:00 – 20:00.

Conform meteorologilor, în intervalul menționat, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă. Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse 15 – 20 l/mp. Spre seară, aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 – 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.

Meteorologii atrag atenția că vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopților și dimineților.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0