Home

Vrabie, Cîrlig şi Căuş, medaliaţi naţionali

Trei medalii, câte una din fiecare categorie, au obţinut sportivii din Roman la Campionatul Naţional de Aruncări Lungi al juniorilor III, competiţie desfăşurată în Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Raluca Adriana Vrabie, sportivă legitimată la Școala nr. 3 Adjud şi la Clubul Atletic, a devenit campioană naţională la aruncarea suliţei, cu o cea mai bună încercare ce a măsurat 39,98 metri.

Replica băieţilor a venit în proba de aruncare a ciocanului de 4 kilograme. Cu 55,34 metri, Cosmin Cîrlig (foto), elev al profesorului Carmen Iederan la Clubul Atletic, s-a clasat pe poziţia a doua şi s-a ales cu medalia de argint. El a fost urmat pe podium de Vlăduţ Gabriel Căuş, de la Liceul cu Program Sportiv Roman. În aceeaşi probă, Eduard Perie (LPS), Marius Aionesei (CA) şi Ștefan Casian (LPS) au ocupat poziţiile 6, 7 şi 8. La LPS, de pregătirea sportivilor se ocupă Emilian Floroiu, Lucică Cucoş şi Cristina Buzău.

Rezultate notabile au mai obţinut Otilia Vasilica Calfa (CA) – locul al şaselea, respectiv Roxana Elena Ghiroagă (CA) – locul al şaptelea, la aruncarea discului. Tot la disc, Cosmin Cîrlig s-a clasat pe locul 5. În fine, la aruncarea ciocanului de 3 kilograme, Silvia Tacu (LPS) şi Otilia Calfa au ocupat poziţiile a şaptea şi a opta.

Comentarii

WORDPRESS: 0