Prima paginăActualitate

Vom avea şef nou la Poliţia Roman

Vom avea şef nou la Poliţia Roman

Dimensiune text

 

Politia Roman cladire 04 copyComisarul şef Cristian Malei, adjunctul şefului Poliţiei Roman, iese la pensie. Decizia de pensionare a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, dar care a precizat că nu are mai multe detalii pe acest subiect. Cristian Malei va ieşi la pensie la 1 iulie, în locul acestuia urmând să fie împuternicită altă persoană, după care se va organiza un concurs. Amănuntele despre cine îl va succede se vor şti în jurul datei de 1 iulie, ulterior stabilindu-se şi data pentru organizarea concursului.

cristian malei

Comisarul şef Cristian Malei

Cristian Malei are 56 ani şi îndeplineşte condiţiile de ieşire la pensie. În ianuarie 2006, Cristian Malei a câştigat concursul pentru funcţia de adjunct al Poliţiei Roman, la care se mai înscriseseră: comisarul şef Gheorghe Tripşa, comisarul Constantin Stroia şi subcomisarul Mihai Agache. „Îmi doresc să pot să fac mai multe lucruri bune pentru cei care ne solicită sprijinul în tot felul de probleme care apar în municipiul Roman. Voi încerca să îmi aduc aportul la schimbarea pe care toată lumea o aşteaptă de la poliţişti. Dacă şi noi vom fi sprijiniţi în planurile pe care le avem, cred că poliţiştii vor fi respectaţi mai mult pentru munca pe care o depun, iar rezultatele acestei munci vor avea efecte pozitive asupra cetăţenilor, pentru că asta contează cel mai mult”, declara, la acea vreme, Cristian Malei.

Citește și:   Accident rutier pe bulevardul Roman Mușat, o tânără a fost rănită

Comisarul Malei a absolvit Liceul de Matematică-Fizică „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad, după care a urmat cursurile Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Acesta a devenit poliţist în anul 1995.

La 1 iulie, Inspectoratul de Poliţie Neamţ va pierde alte cadre care vor trece în rezervă: Neculai Iftime, şeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Gabriel Nacu, şeful Serviciului criminalistic, Cristian Săvescu, şeful Serviciului de Ordine Publică, şi Aurel Munteanu, şeful Serviciului Resurse Umane.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0