Prima paginăActualitateRoman

Voluntarii au curăţat malul Moldovei

Dimensiune text

Peste 150 de saci de gunoi, colectat selectiv, au strâns, luni dimineaţă, voluntarii firmei de confecţii Odlo, în cadrul unei acţiuni de salubrizare a malului râului Moldova.

Luni dimineaţă, la ora 8.00, voluntarii de la Odlo s-au întâlnit cu echipa coordonatoare din cadrul Primăriei municipiului Roman. Împreună, aceştia au mers pe sectorul dintre poligonul auto de la Favorit până la liziera de la bazar. În doar trei ore s-au strâns peste 150 de saci de gunoi, fiecare sac conţinând gunoi selectiv, adică doar dintr-o anumită categorie: metal, hârtie/carton sau plastic. Ulterior, sacii de gunoi au fost preluaţi şi transportaţi de operatorul local de salubritate, Rossal SRL Roman.

eco 01

„Îi felicităm pe voluntari pentru această iniţiativă. Ca de fiecare dată, Primăria municipiului Roman şi primarul Laurenţiu Dan Leoreanu au sprijinit activităţile de voluntariat şi cele care au scopul de a avea un mediu mai curat în oraş”, a declarat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

COMENTARII

WORDPRESS: 0