Prima paginăSocial

Voluntariat E.ON la unităţi de învăţământ din judeţele Neamţ şi Suceava

Voluntariat E.ON la unităţi de învăţământ din judeţele Neamţ şi Suceava

Dimensiune text

 

În ultima săptămână, pentru câteva ore, 50 de electricieni şi instalatori E.ON au lăsat deoparte sculele şi echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Şcoala Gimnazială nr. 3 Piatra Neamţ şi la Grădiniţa nr. 5 din Câmpulung Moldovenesc. Lucrările de vopsitorie, zugrăvit, reparaţii şi modernizare a instalaţiilor de iluminat au adus mai multă lumină şi prospeţime în sala de sport a şcolii, respectiv în clubul grădiniţei.

„În prima zi a lui Brumar, la şcoala noastră a sosit un grup de oameni inimoşi, din cadrul E.ON, pentru a derula o acţiune de voluntariat. Ne-am bucurat de iniţiativa acestor oameni minunaţi care în câteva ore au schimbat total aspectul Sălii de sport care necesita de urgenţă lucrări de reabilitare. Le mulţumim pentru sprijinul pe care l-au dat şcolii, dar şi comunităţii din Piatra Neamţ”, a afirmat profesor Anişoara Oniciuc, director al Şcolii Gimnaziale nr. 3 din Piatra Neamţ.

„Ca parte a comunităţilor în care trăim şi muncim ne implicăm în schimbarea în bine a acestora, în crearea unei vieţi mai bune pentru oameni. Acţiunile de voluntariat derulate la cele două unităţi de învăţământ  nu sunt singulare, ci constituie o permanenţă în activitatea noastră. Suntem mulţumiţi că în urma activităţilor noastre copiii din cele doua instituţii de învăţământ vor beneficia de condiţii mai bune”, a declarat Teona Oltean, director general adjunct E.ON Distribuţie România.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000. E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat, precizează un comunicat al E.ON România.

Tot în luna octombrie, electricieni şi instalatori E.ON din zonele Roman, Huşi și Bârlad şi au desfășurat acțiuni similare la Şcoala Gimnazială Leoşti, de la „Casa cu grădină” din cadrul Complexului de servicii comunitare Bârlad şi la Grădiniţa „Danubiana” din Roman.

voluntariat-eon-campulung-moldovenesc

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0