Prima paginăSport

Voinţa Ion Creangă poate da lovitura în Cupă

Dimensiune text

Echipa de Liga a patra va întâlni Cetatea Tîrgu Neamţ, în faza a treia a Cupei României, miercuri, de la ora 17.30.

 

Voinţa Ion Creangă este singura echipă din zona Romanului rămasă în Cupa României la fotbal, ediţia 2014-2015. Voinţa, echipă de Liga a patra, va juca în faza a treia a Cupei cu Cetatea Tîrgu Neamţ, formaţie din Liga a treia. Conform regulamentului, se va juca o singură partidă, eliminatorie, pe terenul echipei din eşalon inferior, miercuri, 13 august, de la ora 17.30. Voinţa a mai eliminat două echipe din Liga a treia, până acum, 3-1 cu SCM Petrotub Roman şi, anterior, 4-3 cu Ceahlăul II Piatra Neamţ.

La meciul cu SCM Petrotub, Voinţa Ion Creangă a avut doar 11 jucători din primul minut: Coşa – Căpraru, Fomin, Ghidarcia, Tulpan, Tulbure, B. Catargiu, Câmpanu, D. Catargiu, Boboc, Burlacu. Au mai venit de la muncă şi au mai jucat: Lefter, Bălăiţă şi Duma. Burlacu, folosit ca vârf, este portar. Acum, lotul este complet, dar şi Cetatea are de gând să se califice în turul următor, programat în 27 august. Celor 18 echipe calificate din faza a treia li se vor adăuga alte 12 echipe din Liga a doua.

„Mergem, în continuare, pe acelaşi drum. Este o premieră pentru Voinţa Ion Creangă eliminarea a două echipe din Liga a treia. Din câte ştiu, Voinţa a mai trecut o singură dată, tot de o echipă din Tîrgu Neamţ, formaţie din Liga a treia. Și, dacă tot am început bine, de ce să nu îndrăznim mai mult?”, a afirmat Sergiu Ghidarcia, fost component al SCM Petrotub Roman.

Duminica trecută, Voinţa a învins cu 4-0 Victoria Horia, în Supercupa judeţeană.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0