Prima paginăPolitica

Viorel Stan, cu un picior în Parlamentul României

Viorel Stan, cu un picior în Parlamentul României

Dimensiune text

 

Deputatul PSD de Neamț Ioan Munteanu și-a dat demisia marți, 23 ianuarie, din Parlamentul României. Parlamentarul și-a motivat decizia prin faptul că are probleme de sănătate și a cerut jurnaliștilor să nu insiste să afle mai multe informații.

Deputatul Ioan Munteanu a transmis către Agerpres un comunicat de presă prin care și-a justificat decizia: „Astăzi, 23 ianuarie 2018, mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau această decizie care nu a fost uşor de luat. Consider că în cei 13 ani în care i-am reprezentat pe locuitorii din judeţul Neamţ am reuşit să îmi îndeplinesc cu bine responsabilităţile pe care le-am avut ca parlamentar. Doresc să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat votul şi încrederea lor de-a lungul acestor ani. E posibil ca reprezentanţii presei să dorească mai multe explicaţii şi detalii. Din păcate, în acest moment nu pot oferi mai multe informaţii despre decizia mea. Sper ca în viitorul apropiat să pot răspunde la întrebările pe care mi le veţi adresa. Vă mulţumesc pentru înţelegere”.

Următorul supleant pe lista PSD este romaşcanul Viorel Stan, actualul inspector școlar general din Neamț. Acesta nu  dorit să răspundă la telefon, pentru a le transmite nemțenilor ce gânduri are pentru noua funcție sau dacă o va accepta.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Suplianthu' 3 ani

    Oare din parlament va ajunge mai usor la DNA?????