Vineri, o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

HomeSocial

Vineri, o nouă ediție a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț organizează vineri, 18 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La Roman, întâlnirea dintre angajatori și potențialii angajați va avea loc, de la ora 9, la fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, de pe bulevardul Republicii. La Piatra Neamț, bursa se va desfășura în sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș”, iar la Tîrgu Neamț, la Casa de Cultură.

Conform datelor preliminare ale AJOFM Neamț, până la această dată au fost contactați 232 de agenți economici, 23 confirmând deja participarea și care vor oferi 417 locuri de muncă vacante.

La bursa similară organizată în luna octombrie a anului trecut, în județul Neamț au participat 76 de agenți economici (32 la Piatra Neamț, 32 la Roman și 12 la Tîrgu Neamț), care au oferit 686 locuri de muncă vacante. Au participat 536 de persoane, 237 la Piatra Neamț, 190 la Roman și 109 la Tîrgu Neamț, iar ca urmare a acestei acțiuni 31 de persoane au fost angajate pe loc și 192 au fost selectate în vederea încadrării. Din cele 192 persoane selectate pentru interviu, au fost angajate 80, din care șapte persoane absolvente de studii superioare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0