Vineri începe prima ediția a Auto Tunning Fest la Roman

HomeSocial

Vineri începe prima ediția a Auto Tunning Fest la Roman

 

În perioada 28-30 iulie, în parcarea din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, în zona dinspre Stadion, va avea loc Auto Tunning Fest, un eveniment organizat de ACS Auto Customs, la care sunt așteptați să participe peste 120 de pasionați de mașini tunate, din întreaga țară și Republica Moldova. Pe lângă expoziția auto, se va desfășura și un campionat pentru sistemele audio (dB Drag) și, împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, se vor organiza campanii de informare, cu sfaturi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

CSM Roman va pune la dispoziția organizatorilor spațiul de desfășurare a evenimentului și va oferi participanților 100 de carduri de acces gratuit la bazinele din Ștrand, pentru a promova acest obiectiv și către cei care vin din alte orașe. Poliția Roman, Poliția Locală și Jandarmeria vor asigura ordinea și siguranța.

Expoziția va fi deschisă în cele trei zile de eveniment între orele 10.00 și 22.00, competiția audio se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 17.00, premierea fiind programată pentru data de 30 iulie.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0