Vineri, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Ce locuri de muncă se oferă la Roman

HomeEconomie

Vineri, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Ce locuri de muncă se oferă la Roman

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț organizează vineri, 18 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La Roman, întâlnirea dintre angajatori și potențialii angajați va avea loc, de la ora 9, la fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, de pe bulevardul Republicii.

„Pentru municipiul Roman, am invitat până acum la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 54 de agenți economici, dintre care au confirmat până joi dimineață 36 de agenți economici. Așteptăm la această activitate prezența aproximativ 200 de persoane din evidențele noastre, care au fost invitate să participe. Oferta de locuri de muncă până joi era de 287 de locuri de muncă vacante – din care 102 în industrie, confecționeri textile, muncitori necalificați în confecții, tehnicieni calitate, stivuitorist, operator depozit, tâmplar, șef formație, mecanici mașini de cusut; în comerț, alimentație publică și servicii sunt 122 de locuri de muncă – dispecer, vânzător, casier, măcelar, brutar, lucrători comerciali, barmani, bucătari, cofetari, ospătari, mecanic agricol, lăcătuș mecanic, agent de securitate, electricieni, operator calculator, șofer autoturisme, vulcanizator, mecanic auto, fermier în producția producția animală; în construcții sunt 63 de locuri de muncă vacante. Pentru cei cu studii superioare, până acum sunt trei locuri de muncă vacante, inginer constructor, inspector PSI și economist. Vom vedea dacă, mâine, oferta de locuri de muncă de la bursă va fi ceva mai mare”, a afirmat directorul executiv al AJOFM Neamț, Daniel Chirilă.

La bursa similară organizată în luna octombrie a anului trecut, în județul Neamț au participat 76 de agenți economici (32 la Piatra Neamț, 32 la Roman și 12 la Tîrgu Neamț), care au oferit 686 locuri de muncă vacante. Au participat 536 de persoane, 237 la Piatra Neamț, 190 la Roman și 109 la Tîrgu Neamț, iar ca urmare a acestei acțiuni 31 de persoane au fost angajate pe loc și 192 au fost selectate în vederea încadrării. Din cele 192 persoane selectate pentru interviu, au fost angajate 80, din care șapte persoane absolvente de studii superioare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0