HomePolitica

Viitor nesigur pentru Laurențiu Dan Leoreanu în PDL

Președintele PDL Roman nu exclude să se înscrie în alt partid, dacă la conducerea PDL nu va fi votată Elena Udrea. Laurențiu Dan Leoreanu a afirmat că va decide cum să-și continue cariera politică după data de 23 martie, când au loc alegeri interne.

 

Foto: Primarul Laurențiu Dan Leoreanu și deputatul Elena Udrea

 

Rezultatele alegerilor din Partidul Democrat Liberal (PDL) vor decide viitorul politic al primarului Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PDL Roman. Acesta recunoaște că, în cazul în care Vasile Blaga va fi ales să conducă PDL pentru următorii ani, nu va avea viață ușoară în partid. Prin urmare, Laurențiu Dan Leoreanu nu exclude posibilitatea de a pleca din partid după alegerile interne din PDL, care vor avea loc sâmbătă, 23 martie. „Am fost, în acest sfârșit de săptămână, la Bacău și la Focșani, pentru susținerea moțiunii doamnei deputat Elena Udrea. Duminică dimineață am fost la Piatra Neamț, la susținerea moțiunii doamnei Monica Macovei. Vom vedea ce se va întâmpla. Cărțile sunt departe de a fi făcute. Totul se joacă. Cred că doamna Elenea Udrea a venit cu o moțiune bună, de actualitate și de avangardă. Am anumite emoții vis-a-vis de această acțiune a noastră din 23 martie. După această dată vom avea alte idei, alte discuții, alte viziuni, funcție de ceea ce se va întâmpla la alegerile interne”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu.

Cum structura de conducere a partidului va fi aleasă după ce se va afla numele președintelui PDL, președintele Organizației PDL Roman susține că are timp să se gândească la ce va face în continuare. „Dacă doamna Elena Udrea va fi președinte al partidului, probabil voi fi în conducerea PDL. Dacă nu, sigur nu. Eu îmi voi analiza viitorul după 23 martie. Poate să însemne un viitor în PNL, în PSD, independent, în UNPR, chiar și în UDMR, că și-așa nu există organizație UDMR la Roman”, a glumit Laurențiu Dan Leoreanu cu privire la deciziile politice pe care le va lua.

Referitor la zvonurile conform cărora Gheorghe Ștefan și alți oameni politici din PDL ar urma să se înscrie în PNL, președintele PDL Roman susține că acestea sunt neadevărate la acest moment, fiindcă toată lumea așteaptă rezultatul cursei interne din partid. În plus, Laurențiu Dan Leoreanu a precizat că „decizia este a fiecăruia” și că, dacă va pleca din PDL, va pleca acolo unde va dori el, nu în funcție de ceea ce va face Gheorghe Ștefan.

Comentarii

WORDPRESS: 14
 • Pentru consultarea viitorului va recomand pe mama Omida care lucreaza cu autorizatie in acest domeniu.Se pare,in mod sigur, ca doamna Nutica pierde teren in mod serios.Tara asta nu-i formata toata din oameni ca cei de la Roman care o vad pe Nutica o icoana de pus in biserica.Batranul Stolojan a spus deja,facand niste aluzii (stim noi la cine ),ca aceste alegeri nu sunt un concurs pentru frumusete.Apoi si ideea de a conlucra cu PSD-ul mi se pare nastrusnica,demonstrand,nu-i asa,domnule primar,ca pamintul este rotund si ajungem in final tot acolo de unde am plecat!

 • Harakiri 11 ani ago

  Domnul primar sa nu-si mai faca griji ; cu Nutzy sau fara, cu Blaga sau cu altcineva, nu de acolo ii vor veni banii de care va avea nevoie pentru gospodarirea orasului, pentru ca „portocaliii” nu mai au nici o sansa de revenire in politica prea curind. Cel mai bine ar fi sa renunte la politica si sa se concentreze pe problemele de administratie , pentru ca in 2016 va veni sa ceara un nou vot de la romascani, o sarcina destul de dificila daca ne gindim la sustinerea pe care i-a oferit-o udroaicei in campania electorala. Nu e nevoie sa se inscrie si el la „traseisti” ; sa nu uite ca Neamtul are prefect romascan si ca in Parlament exista doi oameni, din coalitia aflata la putere , care vor sustine Romanul indiferent daca primarul are sau nu are culoare politica !

 • gicu 11 ani ago

  Cat de frumos o reglam din condei si varful limbii coane primare.Anul trecut si in campanii tac tac la greu.Am trit sa o vad si pe asta -UNBLAND PRIMARUL CU CACIULA IN MANA PE LA USA CELOR PE CARE I-A ………….Dar ce se va intampla cu alaiul ,suita, tranbitasii,dar haitasii de la alegeri?

 • harabere 11 ani ago

  @harakiri: cine sunt, mai omule, aia doi oameni care vor sustine Rromanul din parlament? astupatorul de gropi e unul dar nu stiu care e al doilea. si cum vor sustine ei orasul? prin contracte de asfaltare? ma faci sa rad

  • Harakiri 11 ani ago

   Inseamna ca ai fost plecat pe Marte, in perioada alegerilor. Dar hai sa ti-i spun : Dorin Ursarescu si Ioan Chelaru. Care vor sustine ROMANUL si nu cotractele de asfaltare care, oricum, nu se dau de catre Parlament !!

 • pedro 11 ani ago

  Don primare,daca nu reuseste madam udrea sa ajunga la struguri,da-ti matale demisia de onoare,convinge-o si pe ea sa lase colegiul liber si noi vom trai bine pana la adanci batraneti.
  Deja ai un loc la Casa batranilor sau daca doresti ceva mai elitist tot esti”colonel” intri in clubul „pietrarilor” de la Cercul Militar.Numai ca ai grija ,acolo sunt si din cei carora boc le-a umblat la pensie si nu stiu daca nu vor maraii iar ca atunci in campanie la sarbatoarea rezervistilor cand ai dat-o cotita dupa 5 minute!!

 • un cetatean 11 ani ago

  Acesta este de fapt pretextul pentru un alt ,, traseu ,, politic „?

 • Daca partidele din USL il vor primi dupa tot circul pe care l-a facut impreuna cu Udrea,inseamna ca acestea au valoare zero!

 • nila 11 ani ago

  Ce mancatori de cacat platiti au jegurile astea bolseviste!…si cand te gandesti ca Primarul vrea s o ia intr’ acolo !!!

 • sa nu uitam ca leureanu afost scolit la scoala psd asa ca………………………el a venit conjuctural la pdl a venit cu fizicul ca sufletul tot la scoala mama ia ramas sa nu uitam ca amai trecut si pe la alte partide si modul cum la alungat pe ciute dupa ce a pus la punct organizatia ps si apo la gruparea rupta din pnl si apoi la pdl asa ca domul leureanu daca ai demnitate nu te ruga la dunmnezeu sa castige blaga sa ai motiv de traseism la organizatia care tea scolit.sa nu uiti ca datorita pdl ai avut bani sa faci ce ai facut ,pana la urma e mai usor sa tradezi decat sa ai recunostinta pentru cei care teau ajutat sa fii un nume deci cu banii pdl ai facut cariera.

 • un cetatean 11 ani ago

  Domnul Leroreanu , după câte văd, își anunță ,, mascat ,, noul traseu politic !Probabil este obișnuit cu treaseele politice, dictate de interesul personal !

 • “ Eu imi iubesc tara,dar din iubirea mea face parte si disperarea mea de a vedea ce traim si cum traim.”
  Octavian Paler

 • cenzuratu 11 ani ago

  n-aveti voi treaba don leureanu o s-o duca bine ca doar e politician mai rau o sa fie de votantii amagiti si fraieriti de lozinci populiste si mincinoase

 • Razvan 11 ani ago

  Văd numai comentarii răutăcioase și asta numai din cauza plictiselii și lenii de care suferiți… Băieți dragi primarul Romanului își face din reconstrucția orașului un țel și un target pentru care luptă și acordații încredere așa cum nu v-a dezamăgit până acum nu o va face…. Despre traseismul politic nu cred că ar trebui să ne deranjeze atât timp cât își urmează ideologia constructivă și atrăgătoare de fonduri pe care și-a urmat-o!