[VIDEO] Consiliul Județean Neamț a participat la Târgul de Turism al României

HomeSocial

[VIDEO] Consiliul Județean Neamț a participat la Târgul de Turism al României

 

În perioada 16 – 19 februarie, Consiliul Județean (CJ) Neamț a participat la cea de-a 43-a ediție a Târgului de Turism al României, organizat la Romexpo București. La această ediție, CJ Neamț s-a prezentat cu un stand în amenajare proprie, de 60 de metri pătrați, amplasat în Pavilionul C3 al Romexpo, promovând două evenimente anuale ce au loc în județul Neamț, Festivalul Muntelui Ceahlău ajuns la cea de a 43-a ediție, care se va desfășura în perioada 5 – 6 august 2017, în stațiunea Durău, și cea de-a 12-a ediție a Festivalului de artă populară „Lada cu zestre”, care se desfășoară la Piatra Neamț în perioada 26 – 28 mai 2017.

Vizitatorilor le-a fost prezentată întreaga ofertă turistică a județului Neamț: arii protejate, muzee, mănăstiri, tradiții și artă populară, evenimente, toate sub formă de albume, pliante, hărți, filme, broșuri. Pe scena Târgului a evoluat și Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, prezentând vizitatorilor cântece și dansuri populare nemțene.

„Participarea la acest târg este menită să pună în valoare produsele turistice nemțene și zonele cele mai frumoase din județ, știut fiind faptul că zona noastră deține un potențial turistic ridicat, compus dintr-un bogat patrimoniu cultural și natural, dintr-o infrastructură de cazare și alimentație publică bine dezvoltată, precum și de existența unor tradiții și obiceiuri care încă se mai păstrează și sunt un veritabil produs turistic. Sunt mulțumit de modul în care ne-am prezentat la această ediție a Târgului de Turism al României, iar aprecierile vizitatorilor, inclusiv ale ministrului Turismului, Mircea Dobre, care ne-a vizitat standul, sunt o confirmare în acest sens”, a afirmat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

Targul de turism al Romaniei 1

Targul de turism al Romaniei 2

Targul de turism al Romaniei 3

Targul de turism al Romaniei 4

Comentarii

WORDPRESS: 0