HomeActualitate

„Vacanţe la ţară” pentru persoane cu venituri mici

Pentru şase zile de cazare la pensiuni de 2 margarete, turiştii vor plăti 150 lei de persoană, iar la pensiuni de 3 şi 4 margarete, 195 lei de persoană.

 

 

Cei care vor să petreacă o vacanţă la ţară la preţuri avantajoase o pot face prin intermediul Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România. Aflat la a XXI-a ediţie, programul special intitulat „Vacanţe la ţară” este destinat tuturor categoriilor de turişti care îşi propun să descopere viaţa satului, cu tradiţiile şi obiceiurile locului, şi să cunoască ospitalitatea localnicilor din zonele pentru care vor opta.

Pachetul de cazare oferă sejururi şase zile la pensiuni de 2 margarete, la preţul de 150 lei de persoană, şi la pensiuni de 3 şi 4 margarete, la preţul de 195 lei de persoană. Pachetul de servicii include cinci nopţi de cazare în cameră dublă şi micul dejun.

Acest program oferă posibilitatea lărgirii sezonului turistic şi includerea categoriilor de turişti cu venituri mai mici.

În program participă filialele ANTREC din 17 judeţe ale ţării: Alba, Argeş, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vrancea.

Prima noapte de cazare este aferentă zilei de duminică, urmând ca sejurul să se încheie în ziua de vineri. Micul dejun este oferit turiştilor de fiecare pensiune participantă în acest program din partea casei. În programul special nu este inclusă perioada aferentă sărbătorilor pascale, adică 29 aprilie – 7 mai.

Programul se va derula până pe 15 iunie, după regula „primul venit, primul servit”. Cei care, din diverse motive, nu vor putea beneficia în această perioadă de ofertă, vor mai avea o şansă, în lunile octombrie-noiembrie, când ANTREC va lansa ediţia de toamnă a programului. Cele mai multe pensiuni înscrise în program provin din judeţul Braşov, aflate în localităţile Poiana Mărului, Moieciu de Sus şi Moieciu de Jos, Bran, Teliu, Timişul de Jos. Aceia dintre turişti care vor să fie aproape de mare, pot alege pensiunile din judeţul Constanţa, de lângă Neptun şi 2 Mai.

Cei care doresc informaţii suplimentare despre vacanţe pot afla detalii pe siteul ANTREC, www.antrec.ro .

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • mama omida 9 ani ago

    in pachet sunt incluse doua zile la dat cu sapa si facut straturi,o zi la pus ceapa,doua la cartofi,promotional,trezitul la cinci si muls vaca..