Prima paginăPolitica

UNPR Neamț trebuie să crească „peste noapte”

Dimensiune text

Conducerea centrală a partidului cere filialei nemţene mai mult decât dublul numărului actual de membri de partid.

Membrii UNPR Neamţ au fost vizitaţi, la sfârşitul săptămânii trecute, de deputatul Gheorghe Emacu, vicepreşedinte al UNPR şi responsabil al partidului pentru regiunea Nord-Est. Reprezentantul conducerii centrale a partidului a transmis progresiştilor nemţeni obiectivul pentru perioada următoare: întărirea filialei UNPR Neamţ. „Organizaţia UNPR Neamţ este apreciată de conducerea UNPR, este o echipă performantă. Am intrat în câteva detalii cu ceea ce avem de făcut în perioada următoare. Neamţul stă bine, dar are posibilitatea de a se dezvolta. La o întâlnire a UNPR, la Sinaia, s-a stabilit ca, până în 2016, să avem aproximativ 1.000.000 de membri de partid. Neamţul are această determinare. Domnule preşedinte Iacoban, în această perioadă va trebui să aduceţi noi membri în UNPR Neamţ, astfel încât să vă apropiaţi de 20.000 de membri de partid. Trebie să întărim fiecare organizaţie, la nivel de comună, oraş sau municipiu. UNPR este un partid în dezvoltare, care are 10% din guvernare”, a afirmat Gheorghe Emacu, vicepreşedinte UNPR. Acesta a adăugat că UNPR este angajat în a realiza obiective guvernamentale stabilite de Victor Ponta.

Preşedintele UNPR Neamţ a explicat care este miza întăririi organizaţiei, cerută de conducerea partidului. „Această sarcină, primită la Sinaia, ţine de faptul  că UNPR se pregăteşte să meargă singur în alegerile din 2016 şi dorim ca oamenii noştri să fie pregătiţi. Există eventualitatea ca să ne desfăşurăm forţele în campania de la locale”, a precizat Constantin Iacoban, preşedintele UNPR Neamţ. Iacoban a mai spus că UNPR Neamţ are, la acest moment, în jur de 8.000 de membri.

Membrii UNPR din toată Moldova se vor reuni, în luna martie, la Iaşi, pentru a discuta despre proiectele importante pentru Regiunea Nord-Est: autostrada Transilvania – Moldova, un spital regional şi un aeroport internaţional. La alegerile din 2016, UNPR vrea să obţină aproximativ 8 – 10% din voturile românilor.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0