Prima paginăSocial

Un Youth – Roman Club caută voluntari

Un Youth – Roman Club caută voluntari

Dimensiune text

 

Până pe 2 martie, tinerii care vor să facă parte din organizația UnYouth își pot depune CV-urile și pot lua contact cu reprezentanții ONG-ului pentru a cunoaște cât mai multe informații despre ceea ce s-a realizat în trecut, dar și despre proiectele pentru viitor. Voluntarii vor putea să aleagă să activeze într-unul dintre cele patru departamente: Scriere de proiecte, Relații Publice, Marketing și Resurse Umane.

unyouth recruteaza

 

UNYAR – Roman Club a luat naștere, în urmă cu doi ani, la inițiativa unor membri ai Filialei Iași. „Încă de la primele recrutări, adolescenții au dat dovadă de implicare, moralitate și spirit de echipă. Astfel au întemeiat o familie! Pe parcursul celor doi ani, numeroși tineri s-au alăturat acestei familii și contribuie la îmbunătățirea societății prin diferite idei inovatoare. Datorită dedicării și motivației voluntarilor au luat naștere diferite proiecte reprezentative: YouthFEST și MiniMUN, traininguri în cadrul «Are you ready for Erasmus?» și numeroase proiecte cu scop caritabil cum ar fi: Prin ochii unei măști, Karaoke Night și serile de film, proiecte la care mulți dintre tinerii romașcani (și nu numai) au răspuns entuziaști. Să nu uităm de team-building-urile care au reușit să creeze amintiri de neuitat, să contureze legăturile dintre membrii pentru o mai bună colaborare, dar, cel mai important – prieteniile formate între membrii din regiunea Moldova: Roman, Iași și Vaslui. Vocea tinerilor este foarte importantă, ideile lor, ceea ce gândesc, vor să îmbunătățească. UNYAR este locul potrivit în care să înveți să lupți pentru ideile tale, respectarea și promovarea valorilor esențiale, pentru că vocea tinerilor este importantă, la fel ca și ideile lor!”, se arată într-un comunicat al asociației, publicat pe paginile de socializare.

Citește și:   Începe depunerea cererilor pentru „Bani de liceu”

Asociația Tineretul ONU din România a fost fondată în anul 2009 la București, sub numele de BISMUN (Bucharest International Students Model United Nations), cu scopul promovării valorile ONU la nivelul tineretului și societății din România, schimbându-și numele în cel actual în anul 2012. CV-urile celor interesați se pot trimite pe adresa de e-mail: roman@unyouth.ro până la data de 2 martie.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0