Un romașcan în topul ierarhiei județene a absolvenţilor de clasa a VIII-a pentru admiterea în liceu

HomeSocial

Un romașcan în topul ierarhiei județene a absolvenţilor de clasa a VIII-a pentru admiterea în liceu

 

 

Marți, 26 iunie, ierarhia absolvenţilor clasei a VIII-a din Neamţ, în funcţie de media de admitere la liceu, a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ și pe site-ul http://admitere.edu.ro.

Ca şi la Evaluarea Naţională, primul în topul județean este Iarin-Cristian Bârgăoanu, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, singurul romașcan cu media de admitere 10, cu media 10 atât în cei patru ani de gimnaziu, cât și la Evaluarea Națională. În Neamț mai sunt alte două medii maxime de admitere, aparținând unor elevi din Tîrgu Neamț.

Între primele 20 medii de admitere din judeţ, alte patru aparțin unor elevi din Roman: Diana-Elena Manolache (CNRV, 9,98), George Husaru-Nechita (CNRV, 9,95), Darius Ghercă (CNRV, 9,95) și Victor-Gabriel Grigoraş (CNRV, 9,89).

Listele ierarhiilor județene vor fi afişate public pentru o perioadă de 48 ore, respectiv până în data de 28 iunie 2018, ora 12:00, informează Ministerul Educației Naționale. Anul acesta, media la Evaluarea Naţională contează la admitere în proporţie de 80%, iar media generală din gimnaziu, 20%.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0