„Un pian pentru romașcani”, cu invitați speciali – formația Direcția 5

HomeTimp liber

„Un pian pentru romașcani”, cu invitați speciali – formația Direcția 5

 

Vineri, 8 decembrie, de la ora 19.00, la Hotel Roman Plaza, Rotary Club Roman organizează Dineul de Crăciun intitulat „Un pian pentru romașcani”, un eveniment cu scop caritabil, pentru a achiziționa un pian de concerte pentru orașul Roman.

„De ce un pian pentru romașcani? Muzica, spunea George Enescu, «este graiul în care se oglindesc, fără putință de prefăcătorie, însușirile sufletești ale omului». Organizarea și desfășurarea la Roman a unor concerte de pian devine o necesitate, ca urmare a interesului pe care romașcanii l-au manifestat față de muzică, întrucât aceasta răspunde acelei nevoi imperative ale omului de a se armoniza cu sine și de a evada din realitatea imediată. Prin acest eveniment filantropic, care are ca scop cumpărarea unui pian, dorim ca romașcanii să aibă acces la viața culturală pe care o merită. Pianul pe care Rotary Club Roman dorește să îl achiziționeze, în urma unor serii de evenimente caritabile, va putea fi ulterior folosit și de alte organizații promotoare de evenimente culturale în orașul nostru. Numai împreună putem face din Roman un oraș cultural! Acesta este unul dintr-o serie de evenimente caritabile destinate acestui scop”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.

Taxa de participare este de 250 lei, care include include un meniu deosebit și contribuția filantropică. Rezervările se pot face folosind formularul:  https://goo.gl/forms/6766yUcugokGjGb43 .

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0