Prima paginăSocial

Un nou termen în procesul privind Cheile Bicazului, în luna martie

Un nou termen în procesul privind Cheile Bicazului, în luna martie

Dimensiune text

 

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a reprezentat joi, 27 februarie, în instanță la Curtea de Apel Ploiești, interesele județului Neamț. Prefectul județului Neamț a fost însoțit în această acțiune de primarul comunei Bicaz Chei, Gheorghiță Oniga, și de către Simion Stâncel, director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Neamț, dar și de juristul Consiliului Județean Neamț, informează Prefectura Neamț. În procesul privind granița județului Neamț, miza este reprezentată de Cheile Bicazului.

Actualul proces în care s-a pronunțat pronunțat prin hotărâre judecătorească Tribunalul Prahova în 2019 a început din anul 2014, iar la termenul din 19 februarie, dar și la termenul de joi, 27 februarie, s-a prezentat prefectul județului Neamț, George Lazăr. Acesta a precizat că va fi prezent și la următorul termen, stabilit pentru data de 18 martie, și va participa la toate termenele acestui proces, în scopul asigurării unei apărări calificate pentru a susține juridic interesele județului Neamț.

„La acest termen de astăzi, Instituția Prefectului – Județul Neamț a depus în apărare acte noi pe care le-a comunicat și celorlalte părți cu privire la procedura încheierii proceselor verbal dintre unitatea administrativ-teritorială Gheorgheni și unitatea administrativ-teritorială Bicaz Chei, precum și o serie de documente ce privește modalitatea de încheiere a proceselor verbale, datând din aceeași perioadă privind stabilirea limitelor unității administrativ-teritoriale Gheorgheni și limita unităților cu care se învecinează. S-a stabilit în data de 18 martie termen final pentru depunerea concluziilor părților. Am făcut acest act de prezență pentru a mă asigura că avem o apărare calificată, consider că este foarte important să ne utilizăm corect șansele și să ne pregătim bine apărarea. Voi fi prezent și la termenul din 18 martie, pentru a susține cauza și pentru a depune concluzii în apărarea interesului legitim al județului Neamț. Mă voi bate pentru interesele nemțenilor privind respectarea legii și a limitei de hotar a județului Neamț și am mari speranțe că prin implicarea mea, în calitate de prefect, va duce spre o justă soluționare”, a declarat prefectul George Lazăr.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0