Prima paginăSocial

UN JANDARM A SALVAT O FATĂ DE UN TÂNĂR VIOLENT

UN JANDARM A SALVAT O FATĂ DE UN TÂNĂR VIOLENT

Dimensiune text

 

jandarm abuz violentaMarţi, 15 martie, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, aflându-se în timpul liber în zona Pieţei Bistriţa din Piatra Neamţ, a observat, pe trotuar, un tânăr care purta o discuţie aprinsă cu două fete. După ce a trecut la câţiva paşi de cele trei persoane, jandarmul a auzit ţipete, iar când s-a uitat mai atent, a observat că tânărul se manifesta în mod violent faţă de una dintre fete.

În acel moment, subofiţerul s-a apropiat de cele trei persoane, şi-a declinat calitatea de jandarm şi a încercat să-l liniştească pe tânărul recalcitrant, după care l-a fost condus la sediul postului de Poliţie din zona Piaţa Bistriţa, unde au fost luate măsurile legale împotriva acestuia.

„Acţiunea jandarmului este exemplul potrivit pentru a înţelege că este mai simplu să prevenim decât să combatem. De cele mai multe ori, adoptarea un dialog adecvat poate preveni declanşarea unei stări conflictuale şi reducerea eventualelor consecinţe negative”, precizează un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0