Un elev eliminat și 64 de absenți la proba la Matematică de la Evaluarea Națională, în Neamț

HomeSocial

Un elev eliminat și 64 de absenți la proba la Matematică de la Evaluarea Națională, în Neamț

 

 

Joi, 20 iunie, între orele 9 – 11, absolvenții claselor a VIII-a au susținut proba scrisă la disciplina Matematică, în cadrul Evaluării Naționale.

Conform ISJ Neamț, în județul Neamț au fost înscriși pentru susținerea examenului de Evaluare Națională 4.163 de elevi, au fost prezenți pentru susținerea probei de Matematică 4.098 elevi și s-au înregistrat 64 de elevi absenți. Și în această etapă a examenului de Evaluare Națională, la nivelul județului Neamț au fost înregistrate șapte cazuri speciale, care au necesitate adaptarea condițiilor de examen, conform metodologiei în vigoare. Un elev a fost eliminat, din cauza nerespectării procedurilor de examen.

„Mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Petrodava» al județului Neamț pentru sprijinul acordat unităților școlare din zonele afectate de inundații, în vederea asigurării prezenței elevilor la examen”, a transmis profesor Ioan Milea, inspector școlar general adjunct al ISJ Neamț, președintele Comisiei Județene de Evaluare Națională.

Afişarea primelor rezultate la Evaluarea Națională este prevăzută pentru data de 25 iunie (până la ora 12:00), procedură urmată de înregistrarea contestațiilor, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Sâmbătă, 29 iunie, vor fi afișate rezultatele finale.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0