Ultimul transfer al acestei veri: Clara Vădineanu va juca handbal la Roman

HomeSport

Ultimul transfer al acestei veri: Clara Vădineanu va juca handbal la Roman

 

Luni, 4 iulie, echipa de handbal feminin CSM Roman (fosta HCM Roman) a anunţat ultimele două transferuri pe care le-a efectuat în această vară, pentru lotul cu care noul antrenor, macedoneanul Andon Boshkovski, va ataca sezonul 2016 – 2017.

Nicoleta Rusu

Nicoleta Rusu

Noile jucătoare care vor evolua pentru echipa romaşcană sunt Clara Vădineanu şi Nicoleta Rusu, ambele jucătoare libere de contract după ce şi-au încheiat înţelegerile cu HCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Alba Sebeş. Interul Clara Vădineanu are 29 de ani, 1,83 m înălţime şi a mai evoluat pentru Universitatea Cluj şi HCM Râmnicu Vâlcea. A fost confirmat şi transferul extremei Nicoleta Rusu, aflată în discuţii cu echipa romaşcană din luna iunie. Nicoleta Rusu are 29 de ani, 1,64 m şi a mai evoluat la CSM Cetate Deva, Alba Sebeş, CSU Neptun Constanţa, HCM Buzău, dar şi la HCM Roman, până în 2012.

„Cu Clara Vădineanu am încheiat un contract pentru un sezon. Este o jucătoare valoroasă, care reprezintă acel plus de care CSM Roman avea nevoie, o jucătoare care în linia de atac poate juca atât inter stânga cât şi inter dreapta, iar în faza defensivă se apără foarte bine în zona centrală. Considerăm că, astfel, s-a încheiat campania de transferuri a CSM Roman. Sigur, dacă vom avea parte de o nouă jucătoare care se se plieze pe ceea ce are nevoie CSM Roman, nu vom spune nu. În afară de lotul principal, urmează ca, în perioada următoare, să mai aducem la echipă două-trei junioare”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

Clara Vadineanu

Clara Vădineanu

În prima parte a acestei veri, la CSM Roman a mai ajuns Luciana Andreea Popescu (fostă Marin). Au plecat în această vară: Diana Druţu, Marinela Gherman, Andreea Dîncu, Andreea Polocoşer şi Ionela Ciobanu. Restul jucătoarelor au semnat contracte pentru încă un sezon cu CSM Roman.

Lotul CSM Roman se va reuni în data de 14 iulie, când va începe pregătirea pentru noua ediţie de campionat. La începutul lunii august vor fi desfăşurate o serie de partide amicale, cu echipe din Divizia A, urmând ca, în 20-21 august, la Roman să fie organizat Trofeul „Roman Muşat”, pentru care se doreşte şi participarea unei echipe din străinătate. În ultimul weekend al lunii august, CSM Roman va mai participa la un turneu de pregătire la Braşov.

Campionatul va începe pe 11 septembrie, urmând ca, cel mai probabil pe 4 septembrie, CSM Roman să dispute Supercupa României, în compania campioanei CSM Bucureşti.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Sa nu uite MICU ca este restantier in a da niste explicatii despre modul cum a fost ,,eliminat,, PERA. Sa nu creada ca lumea a uitat. Si pana la urma, daca tot a disparut HCM si a aparut CSM, poate sa dispara si MICU & comp. Asta ar fi o decizie justa.

  • Dascalete Raluca a cazut?