Prima paginăSocial

Ultima tranșă de tichete sociale se acordă de pe 5 decembrie

Ultima tranșă de tichete sociale se acordă de pe 5 decembrie

Dimensiune text

 

tichete25-680x365 Directia de Asistenta SocialaPensionarii și persoanele cu handicap cu venituri reduse vor primi ultima tranșă de tichete sociale, acordate prin programul local, începând de pe data de 5 decembrie. Autoritățile spun că vor continua acest proiect, care își propune să-i ajute pe romașcani la achiziția de medicamente și alimente, și în anul 2017.

Distribuția tichetelor pentru luna decembrie se va face, ca de fiecare dată, de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Roman pentru cei care și-au depus anterior actele doveditoare.

„Începând cu data de 5 decembrie, beneficiarii sunt așteptați să vină să-și ia tichetele sociale. Beneficiarii acestui program derulat de Primăria Roman se adresează familiilor în care cel puţin un membru este pensionar, persoanelor singure pensionare și persoanelor cu handicap care realizează venituri nete ce nu depăşesc 750 de lei/lună/membru de familie. Tichetele sociale au o valoare de 50 de lei şi sunt destinate pentru achiziţionarea de alimente de bază şi medicamente. Ne dorim să continuăm acest proiect social și în anul care va urma, sumele necesare urmând să fie prinse în buget”, a declarat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

Numărul beneficiarilor acestui program se apropie de 2.700 de persoane.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0