HomePolitica

Udrea-Leoreanu, o echipă puternică pentru Roman

Sub acest slogan, Elena Udrea a intrat în campania electorală pentru a reprezenta Colegiul 4 Roman – Ion Creangă în Camera Deputaților. „Vin în fața alegătorilor ca un om al faptelor, nu al vorbelor”, a spus Elena Udrea.

 

 

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, a intrat în campania electorală pentru a reprezenta Colegiul 4 Roman – Ion Creangă în Camera Deputaților. Elena Udrea, alături de echipa Alianței România Dreaptă (ARD), s-a întâlnit cu alegătorii în sala mare a Casei de Cultură, fiind primită cu aplauze de sutele de romașcani prezenți la acest eveniment.

Elena Udrea a amintit romașcanilor că, timp de trei ani, în perioada în care a condus Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, a sprijinit proiectele de dezvoltare a Romanului și a comunei Ion Creangă, fapt care o deosebește de alți politicieni care au oferit alegătorilor doar promisiuni, nu și fapte. „Vin în fața dumneavoastră ca un om al faptelor, nu al vorbelor. Asta înseamnă să fii un politician adevărat: să vrei să lași ceva în urma ta. De astfel de oameni are nevoie țara, pentru că, timp de 20 de ani, în România s-a făcut politică, dar s-a construit puțin. Faptele vorbesc despre parteneriatul Udrea – Leoreanu. Venim în fața dumneavoastră să ne judecați după ceea ce am făcut, nu după ce spun unii că am făcut. Puteți vedea schimbările petrecute în trei ani în această zonă, așa cum nu au avut loc în alți 20. Aveți posibilitatea, atunci când veți trimite parlamentarul care să vă reprezinte la București, să îl trimiteți pe cel care până acum a putut să facă ceva pentru comunitate, a demonstrat că vrea să facă și că știe cum să facă. Puteți, înainte de a pune ștampila, să judecați după fapte, nu după vorbe. Mulți spun că am dat prea mulți bani la Roman. Eu cred că am făcut bine că am adus peste 600 de miliarde de lei vechi în acest municipiu. Cred că am făcut bine că, împreună cu primarul Leoreanu, am reabilitat centrul istoric al Romanului, am construit locuințe ANL și locuințe sociale, am reabilitat termic blocuri – în timp ce acum nu mai sunt bani cu acest scop pentru municipiul Roman, am construit sala de sport, piscina, căminele sociale. Toate acestea sunt proiecte finanțate în ultimii trei ani de Ministerul Dezvoltării și Turismului, cu sprijinul meu, realizate de primarul Leoreanu și echipa sa.  Romașcanii cred în fapte, nu în vorbe, iar o mie de promisiuni neîndeplinite nu fac cît un proiect dus la bun sfârșit. Ceea ce am realizat până acum demonstrează voința noastră și buna credință”, a susținut Elena Udrea.

Candidatul ARD pentru Colegiul 4 Roman – Ion Creangă a criticat actuala guvernare și a prezentat „planul Udrea – Leoreanu”, pe care dorește să îl susțină în mandatul de deputat. „Astăzi putem vedea cu toții că avem o guvernare care se poate numi «guvernarea zero» : zero locuri de muncă nou create, zero investiții, zero fonduri atrase. Multe promisiuni, zero realizări. Noi avem un plan de viitor: planul Udrea – Leoreanu. Prin acest plan propunem realizarea de investiții pentru a asigura locuri de muncă, atragerea de investiții pentru continuarea lucrărilor de infrastructură, atragerea de fonduri de la buget sau din fonduri europene, reabilitarea termică a blocurilor și, de asemenea, o lege prin care să facilităm angajarea persoanelor în vârstă de peste 45 de ani, mai ales a femeilor. Sunt lucruri care se pot face, dacă există o echipă puternică, o echipă care să își respecte promisiunile. în campanie, politicienii promit multe, și sunt convinsă că mulți dintre romașcani și-ar dori să nu mai existe politicieni, pentru că sunt sătui de promisiuni. Aveți în față o echipă care promite, dar de trei ani are și realizări, iar această experiență este un argument să credeți că, spre deosebire de alții, noi chiar putem să și facem ceea ce promitem. Aveți încredere în echipa Udrea – Leoreanu. Așa să ne ajute Dumnezeu și fie ca, pe 10 decembrie, să ne întâlnim ca o echipă victorioasă și gata de un drum lung împreună!”, a mai spus Elena Udrea.

„Omul sfințește locul, și s-a văzut că acolo unde se pune minte, suflet și inimă, se pot lega proiecte frumoase. Am încheiat un parteneriat, în urmă cu trei ani, cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului condus de Elena Udrea. Acest parteneriat a dat deja roade, iar atunci când o echipă prezintă fapte, nu vorbe, acea echipă merită să își continue planul de dezvoltare. Eu nu am mințit niciodată romașcanii, nu am cedat la compromisuri, m-am ținut de promisiuni, am realizat proiecte și le-am continuat prin altele. Am creat o echipă care deja a pus bazele unor realizări. Ce e mai important pentru municipiul Roman decât să aibă aici un om care știe ce, când, cum și unde trebuie, iar la București un om care să sprijine aceste proiecte care să dezvolte orașul astfel încât Romanul să ajungă unul dintre cele mai importante orașe, în ciuda celorlalți? Eu vă propun o echipă formată din doi oameni: unul care știe și unul care poate. Niciodată în istoria Romanului nu am mai avut șansa ca un ministru să dorească să reprezinte acest oraș în Parlament. Este o onoare și, în același timp, o obligație pentru noi”, a completat primarul Laurențiu Dan Leoreanu. Și primarul municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a apreciat că, pentru Colegiul 4 Roman – Ion Creangă, ARD propune o echipă puternică: „Primarul Leoreanu a câștigat alegerile cu procente mai mari decât ale mele, primarul comunei Ion  Creangă, Petru Prichici, este competent și apreciat. Sunt convins că, în această echipă, Elena Udrea va câștiga alegerile în Colegiul 4”.

Lansarea candidaturii Elenei Udrea fiind în ziua marii sărbători a Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, cu ocazia onomasticii, Elena Gabriela Udrea a primit flori din partea colegilor săi de echipă, iar la finalul evenimentului romașcanii au primit și un cadou – un concert al interpretului de muzică ușoară Ion Suruceanu.

Comentarii

WORDPRESS: 75
 • dan ardeleanu' 11 ani ago

  vai de capul vostru prapaditilor!!! cunosc personal pe unii dintre „sutele de romascani prezenti” care au fost acolo obligati de conducerea portocalie a firmei unde lucreaza. Desi am trecut cu masina prin centru, nu am putut scapa de urletele primarului, bine distribuite in afara cu ajutorul unor boxe care obligau toti trecatorii sa auda toate ineptiile lui si ale celorlalti care au platit sa ajunga la microfon. udrea nu a platit, ca ea canta la un „microfon” mai mare, prezidential 🙂
  au demonstrat romascanii cu bun simt, aseara – la biserica, ce multa simpatie au pentru acesti doi papagali. Respect pentru romascanii adevarati!!!

  • Liliana D. 11 ani ago

   Asa este, omul harnic, bun la suflet sfinteste locul! Din pacate in politica sunt putini ca Elena Udrea. Daca remarcati si voi ca toti candidatii la parlamentare nu prea au ce sa ne spuna deoarece n-au facut nimic decat au trait bine pe banii nostri in Parlament. Nici in colegii nu veneau dar sa mai si faca ceva!! Udrea dupa cum stim deja cu totii, de trei ani tot bate drumurile noastre deoarece s-a implicat acolo unde a dat banii pentru proiecte , o dovada mai buna nu este ca trebuie sa ne reprezinte si sa-si foloseasca toata influenta pentru alte proiecte si numai asa ne vom alinia in randul lumii.
   Succes Elena udrea!

   • un cetatean 11 ani ago

    De curiozitate : Sunteti romascana ? Daca ati fi trait in acest oras , nu cred ca ati mai fi comentat astfel ! Cam cati romascani traiesc mai bine , prin implemetarea proiectelor pentru care a dat doamna Udrea bani ? Vi se pare ca romascanii traiesc bine ? Doar un grup de membri PDL traiesc bine, restul sunt vai de capul lor …

    • Alt cetatean... 11 ani ago

     UE nu ofera mijloace financiare pentru umplerea burtilor celor cateva sute de miloane de oameni care o compun. Ofera bani pentru proiecte care sa aduca locuri de munca si modernizarea tarilor respective. lamurit, cetatene ?

     • nick 11 ani ago

      Ce de’ locuri de munca s-au facut la Roman. Daca dadea cate un loc de munca la fiecare mie de dale puse tot era ceva.
      Plimba ursu’. Mai lauda si pe alte site-uri ca ti s-a terminat cerneala aici.
      N-aveti talent cum nu ma cheama pe mine Cocos. V-a luat de la spalat toalete si v-a trecut direct la ode si elogii. S-a presupus ca daca inainte va ocupati cu stersu va veti pricepe si la mancat.

     • Tase...pentru nick 11 ani ago

      Desi ” numele ” tau nu-mi spune nimic si-mi suna destul de naplacut, iti dau replica elegant, educat, asa cum trebuie.
      Nu-mi amintesc sa fi scris vreodata un comentariu care sa contina invective si cuvinte folosite doar de cocalari, manelisti si tigani. Asta spre deosebire de tine care faci uz de redusul bagaj de cuvinte pe care-l detine pana si un biet papagal. Nu jigni daca nu doresti sa fii respectat. Daca viata ne-a purtat in tabere diferite, asta nu inseamna ca nu putem avea un dialog civilizat si din care putem invata cate ceva : tu de la mine, eu de la tine ! Nu ma doresc sa-mi raspunzi, fiindca daca o faci, vei deveni si mai vulgar, iar asta ma deranjeaza…noapte buna !

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      tu educat Tase??? glumesti , mai baiatule. pe langa faptul ca suferi de o forma severa de boala mintala? D-zeule, orasul asta merita atata apreciere pe care, insa, nu o poate primi integral din cauza unor exponate ca tine!

     • Pentru ce care nu „ARD”:nu mai postati aici,lasati pe lingai sa se intreaca in laude la adresa inestimabilei,poate asa vor intelege ca sunt penibili!

     • Pentru cei care nu „ARD”-am scapat,din greseala,un „i”.

     • Aspazie 11 ani ago

      Mai nene ardelean, tu esti cel frustrat, bolnav, obsedat, labil…deoarece tu ataci, tu jignesti… construim o comunicare eleganta cel putin eu asa fac si tu /voi doar va expuneti prostia fara sa va jenati!!! Nu-ti convine subiectul du-te pe stirile cu ai tai, esti liber! Nu persista in prostie, te rog…..

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      aspazie, cam cate fripturi ai mancat tu luna asta – atatea voturi o sa castige si udrea din propaganga voastra, pe langa cele ale lingailor care s-au adunat aseara la casa de cultura . Oamenii obisnuiti isi fac calcule cum o sa plateasca intretinerea la iarna, iar voi behaiti aici in cor despre proiecte marete puse in practica de udrea si leurica. ce au castigat romascanii din asta???ce locuri de munca s-au creat in urma lor??? noroc de cei care au un servici la privatii care inca mai supravietuiesc si nu au ajuns vaca de muls a portocaliilor… va vine voua nota de plata, semnata de noi toti pe care ne-ati furat!

     • Azpaze 11 ani ago

      Va castiga GARANTAT. Spre nefericirea ta, a voastra a celor cu mintea ingusta si indoctrinata. Va castiga politicianul harnic, priceput, corect, care are ca dovada in fata electoratului strict MUNCA SA ! Aceasta este Elena Udrea. Restul sunt povesti de copii amarati. Hai, baga-ti unghiuta in gat!

     • cristina 11 ani ago

      mai azpaze… nu va castiga „gasca voastra”…. DACA NOI, ROMASCANII, SUNTEM NEFERICITI SI CU MINTEA INGUSTA SI INDOCTRINATI DE CEI CARE NE-AU FURAT IN GUVERNAREA „pdl”…. CUM PUTEM NOI ROMASCANII SA ACCEPTAM „politicianul harnic, priceput nevoie mare, corect cu conturi de milioane de euro, si ca are dovezii stricte gondoliere a muncii, gasca udrea”… ACEASTA ESTE „gasca udrea”. RESTUL RAMANE SA NE LASATI CU POVESTILE VOASTRE DE FARISEI VENETICI BOGATI. HAI, BAGATI-VA UNGHIUTILE IN … SI VALEA!… VOUA NU VA PLACE MAMALIGA DE ROMAN! voua va place numai paine prajita unsa cu „prosti”….

     • cristina 11 ani ago

      pt. popamarius..
      despre care noi… vorbesti… vrei sa spui ca eu sunt platita sa postez impotriva „simpatiei voastre udrea”?… si eu ce sa fac cu banii din plata de care vorbesti?… sa va i-au lumanari… ce sa fac cu banii?… nu intelegi ca pe mine nu ma intereseaza ce partid castiga pe colegiu 4… numai udrea sa nu fie… vreau sa fim reprezentati de romascanii nostrui in parlament… ca este de la USL, sau pdl,.. pe mine nu ma incalzeste cu nimic! ce vreau eu este ca as dori sa se traiasca decent si la Roman, ca si in toata tara de altfel… lumea este foarte saraca, lumea din saracie a uitat sa mai si zambeasca, lumea a ajuns sa-si planga suferintele mocnind in sufletul lor de durere,… uitati-va la fetele lor, uitati-va cum pasesc pe strada, uitati-va cum merg pe strada, la cumparaturi si cum tremura cand dau un ban pe mancare, pentru ca preturile sunt mari si se gandesc cu ce mai raman in buzunar pentru a-si plati darile la stat… nu vedeti, sunteti orbi sau nu va intereseaza?!… eu nu am dureri de genul asta dar, nici nu pot sta nepasatoare la ceea ce se intampla…. am dorit democratie, o avem… multi din cei ignorati de voi trepadu-si si de al de udrea,… sa stii ca majoritatea populatiei nu mai vor aceasta democratie, nu…. si atunci, cum ii protejam pe acesti oameni disperati pentru ziua de maine, si pentru ai convinge ca democratia este vitala si va fi si in beneficiul lor… cum?.. mie nu trebuie sa-mi da-ti explicatii… ca sunt satul peste cap dar explicatii… vorbiti celor de la sate, vorbitile adevarul, spuneti ce va fi in urmatori 2-3 ani, explicatiile ca sistemul financiar e pe „chituci” pe intreaga planeta, explicatiile cum si ce au de facut in urmatorii ani… cum sa-si chipzuiasca putinul pe care il are, cum sa se rationalizeze in gospodarie…. ce pot face pentru ei… cei care vor fi alesi… si multe alte probleme sociale… asta este interesant pentru ei sa auda… daca o sa le vorbiti despre, Vivaldi, Glazunov, Bach, Mozart…sau filozofie,… nu prea multi o sa va inteleaga!… vorbitile pe limba lor ca sa va inteleaga si sa va creada cat de cat ca le va veni si lor in casa o raza de soare…. spuneti ca vorbesc negativ despre Elena, dar ce subiect pozitiv as putea vorbi despre aceasta fiinta…. anume ce?… eu atrag atentia la ce s-a intamplat si la ce se intampla despre ea si despre toti cei care au „devorat’ ROMANIA…. voi care aveti sute de mii si chiar milioane de euro, in conturile voastre… stiti cum se traieste intr-o familie de oameni cu unul, doi, trei… copiii, cu 5-6-7-8 sute de lei pe luna???? aveti idee sau va inchipuiti cam cum se traieste cu asemenea venit pe luna… ca sa asiguri minimul de existenta, sa platesti darile la stat si sa mai tii si in scoli copiii…. este greu?!!!… ajutatii sa simta si ei, cei cu venituri modeste, cu ceva…. cu ce ii ajutati???? asta spunetile in campanie… nu ca veti face drumuri si poduri, borduri si marcaje,… astea se fac oricum… alt ceva ce le spuneti??…. lasati vrajeala si faceti ceva pentru romascani si pentru Romania!!!…

     • Geanina 11 ani ago

      Cristina, nu inteleg de ce esti atat de inversunata impotriva Elenei Udrea… Nici pe mine nu ma intereseaza cine castiga in colegiul in care locuiesc, dar vreau sa ma reprezinte in parlament un politician potent, un politician care a facut pana acum ceva pentru orasul in care locuiesc si care va face si in continuare, iar Udrea a demonstrat deja aceste lucruri… Daca aceasta nu l-ar fi sprijinit pe Leoreanu noi nu am fi beneficiat de anumite proiecte in acest moment si am fi fost uitati si parasiti de lume… Eu cred ca ar trebui sa fi putin mai intelegatoare si ar trebui sa-i acorzi o sansa oricui, mai ales celor care au demonstrat ca se poate si ca exista si politicieni harnici….

     • un cetatean 11 ani ago

      Citeste aici si vezi cine vrea sa candideze pentru orasul tau !

      http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/43852

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      recomand sa cititi articolul din link-ul „cetateanului”…precizez eu in locul lui – se refera la implicarea udrei in „afacerea pdl de vrancea”…

     • Cosmin P. 11 ani ago

      Dane, am citit toate comentariile de aici, dar si din zilele trecute si am vazut ca tu comentezi non-stop, de ce? Cine te pune sa faci asta? Pentru ca am observat ca esti prezent doar la stirile cu Elena Udrea!? Eu cred ca ar trebui sa ne spunem punctul de vedere o singura data si intr-un mod civilizat si onest.. Dar poate incerci sa nu ne mai dezinformezi pe noi romascanii cu comentariile tale aberante….

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      Cosmine, sunt prezent doar la stirile despre udrea pentru ca sunt singurele care sfideaza normalul. daca tot ai studiat toate comentariile mele ai fi inteles ca doresc sa combat ideea ca romascanii sunt doar acel grup redus de oameni care locuiesc in acest oras si sunt incantati de prezenta blondei din sud aici si posteaza ode de 3 ori mai multe decat comentariile mele. Crede-ma, daca tu gandesti asa, sunt de 100 ori mai romascan decat tine, chiar daca sunt aici doar de 4 ani… va bateti joc de orasul asta, vreti sa fiti cotizanti cu abonament ca multi altii? doar unul a iesit la interval zilele trecute in vrancea, dar mai sunt atat de multi… si te intreb: pentru cine vrei sa muncesti? pentru tine si familia ta sau pentru acesti hoti care abia daca vor mai apuca 3-4 colegii in toata tara si o sa „suga” din ele la fel de mult cat au facut cu toata tara… fiecare are dreptul sa aleaga…

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      te simti bina sa stii ca te-a cumparat cu doua pavele colorate? nu crezi ca si-a asternut patutul cand a facut asta? ce simpatie avea ea pt Roman, ce stia ea despre acest oras? era doar o statie din drumul spre bucovina lui flutur cand s-a dus sa vada cum a scris ala cu oile pe deal pentru „imparatul lor traian”…

     • F. Aspaze 11 ani ago

      Tovarase nick, la cum ai reactionat, este clar pe cine reprezinti si de asta nu o sa-ti spun decat atat: lasa-ti mintea libera, debaraseaza-te de aceasta mentalitate si iti promit ca vei vedea tot ce a facut bun la noi Elena Udrea. Orbit fiind si de rea credinta n-ai sa poti vedea la orizont decat griul rasaritean…..Incerca si da o sansa oamenilor harnici, corecti si competenti cand sunt pusi in functii importante. Udrea asta a facut : a muncit si acum o huliti ca a muncit!!! Chiar este peste puterea unui om invatat sa poata intelege asa ceva! Ce ciudati sunteti unii dintre voi! Nu lasati invidia si ura sa va orbeasca!

     • nick 11 ani ago

      Este clar ca suntem din ‘tabere’ diferite.
      Tase iar ai ramas fara imaginatie. Totusi ai dreptate… nu meriti un raspuns. Nu l-ai intelege.
      Doamna Udrea o fi cea mai harnica din fostul guvern. Problema ei este ca nu are ce cauta AICI, la Roman. A fost presedinte pe Bucuresti la PDL, a candidat in Bucuresti pt deputati. Si acum vine in provincie unde a gasit ultima reduta a PDL-ului. Nu am nimic cu ea personal, doar ca prin campania dansei exprima fatarnicia si se lauda cu realizarile alesilor locali, ea semnand orbeste proiectele.
      Este constienta ca o buna parte din electorat nu o agreaza si pompeaza bani in campanie ca inecata.
      Deputat va iesi, dar nu fara lupta. Chiar de va fi pe locul 2 pe 9 decembrie, febletea lui traian tot va lua fotoliul la redistribuire.
      Noapte buna!

     • Popa Marius 11 ani ago

      De ce nu are ce cauta la noi in Roman? A facut atatea lucruri bune pentru noi si ne-a sprijinit atat de mult in ultimii ani, dar nu are ce cauta aici? Cine spune asta? Tu? Adica o persoana care este platita sa posteze comentarii negative impotriva ei? Parerea ta de om platit de USL sa comentezi negativ despre Elena nu conteaza.. Noi romascanii dorim sa ne reprezinte in parlament si asa va fi!!

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      Popica, fii mai concret si spune ce a facut pentru tine udrea!!! ca pentru romascani – zero, nu pavele colorate ii ajuta sa aiba ce pune pe masa acasa…in numele caror romascani vorbesti? in afara de voi, vei care postati aici, nu am intalnit nici un romascan intreg la minte care sa spune asa ceva. Va vindeti onoarea pentru „privilegiul” de a face poze langa o fusta care se bucura de o oarecare celebritate, din pacate ati ales una negativa. sa va fie rusine pentru lipsa de discernamant de care dati dovada cu astfel de mod e a privi lucrurile!!!

     • Alex 11 ani ago

      Respect „nick” ! ai pus punctul pe „i” !

     • cristina 11 ani ago

      pentru aliens… udrea si cine o mai fi, o echipa puternica si invizibila…. daca tot o sustine asa de tare pe udrea, unii dintre postaci, luati-o din casa noastra… noi la Roman nu avem ce face cu asemenea specimente… va place asa de tare la Roman…. imi dau si eu cu parerea elegant, si nu prea educat, asa cum trebuie… pentru ca eu intreb pe duduia udrea, ce s-a facut cu banii din fondurile europene cat timp a fost ea ministra… pentru ca nu prea se vede mai nimic pe ce s-a cheltuit atata amar de bani…. este vorba de cateva sute de mii de euro…. sau as mai intreba, luxul pe care la facut si averea pe care o are… le-a optinut din salar de bugetar(lasa vrajeala ca sotul ei este ce este… pentru ca nimeni in ROMANIA, nu poate acumula sau sa reuseasca ca intr-un asa de scurt timp sa poata sa faca „1 MILION” de euro, din munca cinstita!!!… sa fim seriosi!… aici nu ma refer la unii sportivi, inventatori, s.a.m.d…..)?!… orice om de buna credinta poate deduce ca banii lipsesc cu desavarsire mai pe romaneste „au disparut”…. dar unde?…. cei care o sustine-ti pe femeia udrea, nu faceti alt ceva decat sa inrautatiti si mai mult situatia la Roman…. udrea vine si pleaca!.. noi ramanem in saracia noastra… o saracie in care multi romascani de ura ca nu au ce pune pe masa, de ale gurii, o vor vota pe udrea de ura numai ca generatiile viitoare sa nu traiasca mai bine, si sa traiasca si cei ce vor veni la fel de prost ca si cei de azi!!!… asta se va intampla in intreaga tara… nu este de glumit! asa ca, voi cei incarcati in bagajele voastre si cu limbi de papagali, nu aveti nici o taina de a fi deranjati de un dialog mai ne-civilizat din partea unora care isi spun si ei amarul care il are de dupa „revolutie”… lasati oamenii sasi spuna durerea… nu va mai dati intelectuali, pentru ca sunteti varza in unele cazuri… si nu uitati… in afara orelor de serviciu toti oamenii sunt egali! „si daca va imbratisati pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti! ceilalti nu fac la fel?”… dati o mana de ajutor romanilor, nu-i lasati sa traiasca tot mai greu si in intuneric. faceti ceva in care si romanul sa simta ca traieste mai bine… nu fiti rapareti si va uitati de sus la cel ce nu are… ajutati l cu un loc de munca, cu un sfat, cu ceva in care sa simta si el, ROMANUL, ca cineva nu-l lasa sa moara necajit toata viata… pentru mine… ca iese USL sau udrea la aceste alegeri, nu sunt deranjat de loc… ca sa nu folosesc un alt limbaj. nu vin la usa lui leoreanu sau udrea sau USL, pentru a optine ceva… fiecare sa voteze dupa constiinta!!!… (sa vedeti in aceasta campanie cat de intelectuali veti fi… cu un vocabular vulgar ce nici cocalarii, manelistii si rromii nu-l au…. si atunci va intreb: sunteti intelectuali?) ziua buna!

     • Aspazie 11 ani ago

      Mai femeie frustrata si invidioasa , tu ABEREZI asa: „le-a optinut din salar de bugetar(lasa vrajeala ca sotul ei este ce este… pentru ca nimeni in ROMANIA, nu poate acumula sau sa reuseasca ca intr-un asa de scurt timp sa poata sa faca “1 MILION” de euro, din munca cinstita!!!… sa fim seriosi!…
      Corect- SALARIU……bun. Udrea, are declaratia de avere a familiei. Udrea nu este om de afaceri ,ci sotul. Nu ea a facut acesti bani- oricum dezinformezi- nu esti credibila deoarece esti invidioasa!!
      Legat de campanie, priveste-l pe bietul Bratescu, dupa ce ca abia vorbeste corect romaneste, nu are ce spune,este parca picat din luna…in schimb isi permite sa-si faca campanie folosind numele Elena Udrea!!! Mai da’ce barbat e si asta?! Un anonim, un individ care nu a stiut ce titlu are lucrarea sa de doctorat!!! vai de mama lui de ‘telectual!
      Inca ceva, Udrea niciodata nu va vorbi urat, nu va ataca, doar va puncta greselile contracandidatilor.

     • dan ardeleanu' 11 ani ago

      mai aspazie, doar putin mai sus ma uit si vad ca pe toata lume aii faci frustrati, aberanti, invidiosi…etc. vrei sa ai doar tu dreptul al replica? vorbeste cu udrea sa iti finanteze un ziar doar al tau. pana atunci fa un control medical sa te convingi ca impresia ca cei din jurul tau au probleme deosebite inseamna o problema si mai mare cu mintea ta.
      tare as vrea sa va mai aud piuitul dupa alegeri, cand udrea o sa rupa soseaua la iesirea din roman la cat de repede o sa alerge la cucosul ei cu coada intre picioare. max 25% voturi, si asta din cauza ca e foarte mic gardul dinspre gradina domnului spre roman…

     • un om 11 ani ago

      Pentru Cristina cu pareri elegante si nu prea educata,cum singur(a) spune!!Daca nu esti deranjat(a) deloc cine va iesi castigator la alegeri ,de ce mai postezi si scrii anagramat,facandu-ti de ras romascanii tai ,despre care spui ca traiesc greu si in intuneric.Nu ai nicio logica in ce scrii,nu ai nicio parere sanatoasa ,nu te mai opresti,nu mai pui si tu un punct ,scrii aberatii pline de dezacorduri si cuvinte gresite(specimente,ministra,salar,optinut,rapareti).Daca intelectual nu esti ,nici cocalar,manelist sau rrom,sigur esti un „postac” frustrat.Stiu romascanii ce au de facut,indiferent de statutul lor social !

     • Cristi 11 ani ago

      Care locuri de munca domnule?…in Roman se moare de foame cu salarii de 600-700 RON lunar, la patroni de carton ce profita de pe urma oamenilor. Munca la negru este in floare in zona Romanului, oamenii sunt angajati cateva luni si apoi trimisi la plimbare, ca doar sunt destui prosti care sa vina in locul lor. Tineri cu studii superioare, capabili si dornici de munca, nu au sansa unui trai decent in orasul lor. Sunt incurajati sa plece in alte tari (Germania, Franta, Anglia) pentru ca asta vrea UE, tarile sarace sa munceasca pentru cele bogate!

     • un cetatean 11 ani ago

      Si credeti ca proiecte gen parcuri in mijlocul padurii, sali de inot si patinoare in sate imbatranite, brand turistic de tara la preturi exorbitante au dus la modernizarea tarii ? In Polonia s-au facut proiecte care au creat locuri de munca si au dus la realizarea unui turism eficient si la standarde europene !

    • Putem afla prin ce firme s-au derulat proiectele?

     • Florin 11 ani ago

      Nu putem. Sunt informatii confidentiale.

   • dan ardeleanu' 11 ani ago

    Daca o sa castige, o sa primesti din partea mea o bicicleta si o traista bucovineana sa te plimbi cu udrea prin Ion Creanga!!!

  • Liliana D. 11 ani ago

   Ati facut un comentariu frustrant domnule! Cat de tare va deranjeaza oamenii harnici, priceputi, corecti…si daca mai sunt si frumosi, e durere!!! Udrea a arat tot ce a facut si nici nu trebuia sa arate ca stim si noi, USL-imea cu ce vine in fata noastra? Doar cu minciuni, dezastru, cadere economica, inflatie, preturi marite nejustificat, euro -prag istoric, benzina de lux, energie gaze scumpite la fel de nejustificabil? Da? Asta vreti? Atunci, asta aveti! Noi ceilalti nu vrem asta si vom vota pe cei care au aratat ca au facut ceva cat au fost in functii importante.

   • Tase... 11 ani ago

    Liliana…Dan ardeleanul nostru spunea astazi ca e din Roman…i-am cerut sa-mi demonstreze asta invitandu-l la carciuma ” Trei duzi ” din oras…mai tarziu mi-a spus ca la ora 16 lumea lucreaza…ehehe…carciuma aia nici nu exista !!! L-am prins pe hot cu minciuna sfruntata…si sunt convins ca sunt multi ca el !!!

    • dan ardeleanu' 11 ani ago

     Tase, nu am spus niciunde ca sunt din Roman – doar lucrez aici si nu imi permit sa imi dau intalnire cu toate pramatiile la stiu-eu-ce carciuma inventata, cu un psihopat cu „giacca rosie”(parca asa ai scris – analfabetule) si sapca albastra. Daca tii neaparat sa dezbatem opiniile politice, casca bine ochii, trezeste-te la realitate si poate o sa imi fac timp si pentru o cauza pierduta ca tine! Ciuma asta portocalie v-a drogat in adevaratul sens al cuvantului si ati devenit un pericol social. Ne furati viitorul copiilor nostri, mai oameni nebuni!!!

     • Tase... 11 ani ago

      Ardelene…lucrator cu ziua la Roman ! pentru stiinta ta : giacca , e un cuvant italienesc pe care noi, romanii l-am preluat firesc si inseamna jacheta. daca tu ii spui ” geaca ” ca la radio sant, e treaba ta, nu ma ” aia ” in gusturile omului ! Daca tu ma consideri drogat de culoare portocalie, ceea ce e fals, drogarea ta ce culoare are ? rosu comunist + secera si ciocanul ? mai lasa-ma ca esti ametit la ora asta…

     • Tase... 11 ani ago

      Se aude ca s-a imbolnavit sponsorul oficial, dar nedeclarat al USL : Felix securistul ! Ce-o sa se faca tara romaneasca fara mintea lui de paranoic ? Sa vedem acum, stimati postaci, cine va mai plateste banii pentru tuica de dude !!! Fiti linistiti, nu e inca dus, dar nici mult nu mai are : e sub perfuzii !

   • Ce a facut in invatamant, face si in administratie publica…

  • Tase... 11 ani ago

   Dupa ce-ti parasesti ani de zile urbea natala, hop ca in 2012 iti aduci brusc aminte de ea si – la indemnul unor neica mimeni ca tine – spui cu subiect si predicat ca vrei sa devii deputat nu pentru locuitorii Romanului,nu sa-ti propui ceva maret pentru orasul unde ai vazut lumina zilei, ci pentru a lupta impotriva unei femei, figura cea mai proeminenta din PDL !?! Cata fatarnicie, cat de fariseu esti Bratescule, cata lipsa de barbatie si onoare ! Sloganul tau electoral : ” Dreptate pentru Romanul nostru ” suna ca dracu ( vorba lui Petre Roman la livulutie )…explica-ne despre ce dreptate este vorba si unde se afla nedreptatile pe care vrei sa le inlaturi !?
   Ai gasit un aliat in Cornel Nistorescu cel putred de bogat ? Si te-a sponsorizat Felix ? Cu cat ? Ce te invata caricatura aia de jurnalist : sa faci mare tam-tam la Roman? sa vina tineri pe care vrei ii vei ameti cu cantareti, mititei si gogosele ? Va fi lupta ta pentru 30% din voturi !!! Esti, deci, un loser din start !

  • Alex 11 ani ago

   Ca bine spui Domnule Dan Ardeleanu` in urmatoarea propozitie „cunosc personal pe unii dintre “sutele de romascani prezenti” care au fost acolo obligati de conducerea portocalie a firmei unde lucreaza.”

   Confirm acelasi lucru ca dvs.

 • sorin 11 ani ago

  n-am nimic de zis decat ….. PAZEA CA BORAAAASC.

  • Liliana D. 11 ani ago

   Fugi repede in ograda USL-ului ca au pungi in curte. Vezi ca sunt puse pe capacul haznalei. Alege ori punga ori ridici capacul! Esti liber sa decizi stimate Sorin!

   • dan ardeleanu' 11 ani ago

    Sorin nu isi va permite sa ridice capacul haznalei ca sa mai iasa de acolo alte exemplare ca tine!!! Liliana, este pacat de numele pe care il porti…

  • F. Aspaze 11 ani ago

   Elena Udrea este alternativa cancerului USL abatut peste Romania! Nu pot intelege de ce o parte a populatiei, ASTAZI, cand vad ce face guv. Ponta tace si rabda! De unde aceasta delasare si acceptare a bataii de joc? Si pana cand vor tolera umilintele?! De asta trebuie sa sustinem politicinei ca Udrea, am avea numai de castigat. Treziti-va oameni buni, altfel cu uslimea nu mai apucam zile linistite si vom fi iar in groapa saraciei, de nu suntem deja!

   • nick 11 ani ago

    Voi parca sunteti din alt film. Liliana/aspaze sustine-o tu pe Udrea, dar in alt colegiu. Sa se duca la Plescoi, la Suceava, la Arad. N-are ce cauta aici.

    • Gherasim 11 ani ago

     Nick, tin sa te contrazic, chiar are ce cauta aici pentru ca a schimbat fata orasului impreuna cu Leoreanu si ne-au fost create niste conditii mai bune de trai in ultimul timp.. Indiferent cu ce partid suntem trebuie sa recunoastem ca s-a facut o treaba buna in ultimii ani de acest tandem…

 • Tase... 11 ani ago

  Indiferent ce gandesc si ce scriu cei din tabara adversa Elenei Udrea, faptele ei realizate la Roman si Ion Creanga o pozitioneaza ca favorita clara la castigarea colegiului 4 ! Daca cititi cu atentie cele declarate la lansarea in campania electorala n-aveti cum sa nu recunoasteti ca proiectele au fost cu adevarat realizate, iar sumele venite de la minister au fost mai mari ca oriunde in tara. Ce poate oferi ” tabara ” adversa ? Nimic, dar absolut nimic. Asta seara, de exemplu, dottore Bratescu se afla la Antena 3, unde n-a scos mai mult de trei cuvinte gangavite…realizatoarea, Dana Grecu, practic l-a invitat degeaba, fiindca pe ecran se faleau Crin cel drogat, dottore Ponta si pispirica Dan Constantin…apoi emsiunea s-a incheiat…astfel a inceput ieseanul campania, tot la fel o va termina !!!

  • Sanda T. 11 ani ago

   Am fost ieri ca simplu cetatean la lansarea candidaturii Eeleni Udrea si am fost impresionata de tot ce am vazut:
   -sala arhiplina
   -oameni primitiori si calzi
   -oameni gata de a o sprijini si a o ajuta neconditionat in campanie
   -primarul este apreciat in urbea noastra iar omanii ii sunt recunoscatori pentru harnicia sa
   -discursurile au fost la subiect, fara atacuri nefondate, fara vorbe mari..
   -ministresa ne-a spus clar ce a facut impreuna cu edilii si ca va continua sa mearga pe aceeasi linie de dezvoltare, de proiecte…va sustine la Bucuresti tot ce tine de colegiul nostru.
   Degeaba dezinformeaza Antenta 3 , nu ne poate minti pe toti, mai ales ca suntem de aici din Roman

   • Alex 11 ani ago

    Sanda T., ai fost la lansarea candidaturii Elenei Udrea, si cam degeaba ai fost ; pentru ca ai vazut orbeste :

    il citez pe dl. Ardeleanu` : „cunosc personal pe unii dintre “sutele de romascani prezenti” care au fost acolo obligati de conducerea portocalie a firmei unde lucreaza.”

    Cei mai multi dintre ei, pentru un amarat de loc de munca si pentru a nu intra in disgratiile sefilor „portocalii/verzi” isi vand votul si aclama pe cineva contrar vointei si opiniilor lor politice.
    Nu afirm ca celelalte tabere politice ar face altfel.
    Pana la urma cetateanului de rand ii pasa de bunastarea sa si a familiei sale.

 • Tase... 11 ani ago

  M-a impresoinat placut sloganul cu care cei doi, Udrea si Leoreanu vor porni in campania electorala : simplu, mobilizator si fara doar si poate, inspirat …
  Sa lucrezi in echipa e deja un castig, iar daca alaturi de Udrea se afla insusi primarul, atunci sansele de reusita sunt infinit mai mari. Romascanii se vor convinge incepand cu 2013 ca fostul minstru, va munci foarte mult pentru oras atat din Parlament cat si fiind foarte prezenta in teritoriu. Probabil ca ” tabara „adversa va veni cu sloganul lui dottore Bratescu : ” Istroia PNL de-alungul veacurilor ” iar sustinatorii romascani vor defila racnind : PNL, PNL, bastion al pacii e !

 • tanasa 11 ani ago

  Ne ciorovaim degeaba,destinele ne sunt stabilite de sus,conform intelegerilor facute intre sefii cei mari. A dorit doamna Romanul si asta e. De ce l-a ales e treaba ei. Putea tot atat de bine sa fie Harghita ori in alta parte. Dar atunci tare plicticoasa ar mai fi fost propaganda electorala. Prin asta s-a mai dat putina culoare patimilor locale uitandu-ne chioras unii la altii.Dupa 9 decembrie toate se vor linisti,ne vom impaca cu orice situatie care ne-a fost harazita si cu asta basta. Doar afisele electorale ce vor sta spanzurate pe ziduri inca vreun an de zile ne vor aminti ca ne-am „hutuchit” unii pe altii in zadar.

 • Si cand te gandesti ce liniste este in sectorul comentarii la Chelaru! Hai sa punem de-o incaierare si acolo ca este mai mult loc.

 • tudor 11 ani ago

  Prea multa patima fratilor! Lasati-o mai moale si unii si altii! La urma urmei traim cu totii – de vrem , de nu vrem – in acelasi loc si cu bune si cu rele : respiram acelasi aer,bem aceiasi apa,privim acelasi cer si la urma urmei avem aceleasi sperante. De ce atata agitatie?

  • Dobre Daniel 11 ani ago

   Este agitatie pentru ca oameni rau intentionati care au diverse interese comune ataca o femeie care a schimbat atat de multe la noi in oras si nu este normal.. Fiecare isi sustine politicianul pe care-l simpatizeaza cum doreste dar sa injuri si sa te manifesti ca-n piata sau ca pe stadion cand este vorba de femeia care ne-a sprijinit atat de mult nu este normal… Fiecare isi poate spune punctul de vedere, dar intr-un mod civilizat, fara injurii sau altfel de cuvinte triviale… In pofida injuriilor oamenilor lui Bratescu Elena Udrea va castiga detasat pe 9 decembrie..!!!

  • Mosu Lica 11 ani ago

   Ptr. tudor! soimaru? sau…smenaru”?! 1. daca tu crezi ca ,, respiram acelasi aer, bem aceiasi apa, privim acelasi cer si la urma urmei avem aceleasi sperante” -inseamna ca faci parte dintr-o …,,turma”! 2. Eu am alt cer si alte ,sperante” (sper sa nu respir acelas aer cu alde tine!).
   P.S. Pacat de Leoreanu! (la proba de …,,perechi” – exercitiu’ e … ,,impus” !!!) De SUS !!!!

 • Florin 11 ani ago

  Fratilor, nu va mai consumati energiile degeaba. Daca Udrea va cistiga colegiul 4, Romanul tot va avea un deputat al sau,Liviu Bratescu, macar la redistribuire, iar visul ” madamei ” (imunitatea) se va risipi curind. Pentru cei care vor sa priceapa, aceasta imunitate este valabila numai in cazul actiunilor si a declaratiilor politice,facute in exercitarea mandatului de parlamentar si nu se aplica un cazul faptelor de natura penala, comise in calitate de ministru.

  • M.G. 11 ani ago

   Gresesti… ai facut un obicei din asta, ceea ce nu este in regula!! O data, de doua ori dar a treia oara deja e suspect…..si esti suspectat de a fi…….stii tu cum!
   Imunitate la Udrea? Mai tata, pai daca Udrea ar fi gresit cu un euro, ar fi avut 5 dosare pana in prezent, nu unul.
   Ponta si Felix cat s-au scremut pentru asta si n-au gasit nimic…doar minciuni, asocieri, lipituri proastesti intre ce ar fi putut fi si inexistenta!!! Adica ZERO!

   • Florin 11 ani ago

    Nu o va intreba nimeni de sanatate atit timp cit Parchetul General si DNA sunt telecomandate de „marinel”, idolul vostru, portocaliilor !

 • mami 11 ani ago

  Cunosc parerile unor persoane ,care vin mai rar pe la Roman,dar spun numai de bine despre oras ,ca s-a transformat vizibil:are piete moderne si bine aprovizionate,supermarket-uri renumite,magazine diverse,pitonalul la care se lucreaza de zor,strazi si trotuare modernizate,parcuri si parculete,blocuri renovate,sensuri giratorii bine amplasate ,parcari si semafoare…Eu mai completez si spun ca s-a si construit mult la diverse cladiri ,care sunt sediile unor institutii facute tot in folosul romascanului .In orice caz ,orasul a prins culoare si viata ,e mai curat mmai vesel ,mai bine organizat,e clar ca ceva de bine e pe cale sa se produca in fiecare zi,numai ca trebuie sa ai ochi si urechi ca sa vezi toate acestea.Nu mai spun de domnul primar si de unii functionari din primarie,pe care nu i-am vazut decat la tv,ca asa cum vorbesc chiar au calitatea respectiva.Noi ,romascanii ,aveam nevoie de implicarea ,determinarea ,forta si bunele intentii ale acestor oameni !!Daca scopul lor este inspre binele nostru ,atunci mijloacele pe care le folosesc sunt bine venite si scuzabile pentru oricine.Pe mine nu ma intereseaza politica ,nici vreun partid anume,ci pun mare pret pe OMUL destoinic ,puternic si pregatit ,deschis la nou ,corect si responsabil,indiferent cine este acela,barbat sau femeie,iar daca sunt si impreuna ,cu atat mai bine.Sa castige cine este mai bun ,mai convingator si plin de har!!Succes!!

 • don pedro 11 ani ago

  PDL-lor mergeti la parc la sindrofiile organizate de don primare si ministresa woody cu cei de la asociatiile de proprietari si pensionari iar din ianuarie daca ei vin la putere ,puteti sa va suflati prin buzunare.Cu base in frunte sunt foarte razbunatori si vor incerca sa ingenuncheze un intreg popor nu numai pe cei 8 mil.si jumatate!!
  Atentie ce va doriti stimati romascani:”o borduriada continua care sa alimenteze firmele agreeate de donprimare” sau locuri de munca si o crestere semnificativa si decenta a veniturilor fiecaruia!!
  Sa fim corecti,nu pot ei fura cat vom vota noi,care ne dorim un om corect si cunoscut al zonei colegiului 4!!!!

 • Fritz 11 ani ago

  Atat intreb: CE A FACUT SENATORUL CHELARU PENTRU ACEST ORAS, ALTCEVA DECAT SA II ADMINISTREZE AFACERILE SI PROPRIETATILE LUI sov VANTU?

 • PT. LILIANA D
  sunt sigur ca esti din clica celor care le este teama ca le vor fi descoperite ABUZURILE DE CARE AU AVUT PARTE IN PERIOADA P D L SAU A P E L
  Deci carul cu prosti nu s-a rasturnat la ROMAN UDREA NU ARE CE CAUTA IN ACEST ORAS SI GATA!

 • Un slogan perfect adevarat care spune lucrurilor pe nume.Cati dintre actualii politicieni pot veni in fata electoratului si sa-si prezinte realizarile?? Udrea a dovedit in Roman si nu numai ca a fost un ministru serios, competent ce a pus cetateanul pe primul plan! Sunt convins ca se mai pot face multe pentru Roman si cred ca Udrea ne poate garanta ca dorintele noastre pot fi realitate !

 • Succes Elena Udrea! 11 ani ago

  Am fost ieri ca simplu cetatean la lansarea candidaturii Eeleni Udrea si am fost impresionata de tot ce am vazut:
  -sala arhiplina
  -oameni primitiori si calzi
  -oameni gata de a o sprijini si a o ajuta neconditionat in campanie
  -primarul este apreciat in urbea noastra iar omanii ii sunt recunoscatori pentru harnicia sa
  -discursurile au fost la subiect, fara atacuri nefondate, fara vorbe mari..
  -ministresa ne-a spus clar ce a facut impreuna cu edilii si ca va continua sa mearga pe aceeasi linie de dezvoltare, de proiecte…va sustine la Bucuresti tot ce tine de colegiul nostru.
  Degeaba dezinformeaza Antenta 3 , nu ne poate minti pe toti, mai ales ca suntem de aici din Roman

  • dan ardeleanu' 11 ani ago

   copy/paste de mai sus, cateva mici ajustari…nu v-a dictat bine mistreata udrea ce sa scrieti in favoarea ei? nu va mai chinuiti, stiti bine ca nu are nici o sansa. lumea o priveste mai degraba din curiozitate, oricum nu intelege ce a vazut base la asta de i-a dat atata apa la moara – cei care au vazut-o pana acum doar la tv au crezut ca a primit favoruri pentru ca arata bine, dar acum isi dau seama ca nici partea asta nu e chiar asa…
   inteligenta? sa fim seriosi, doar a profitat de conjunctura asa cum incearca sa profite si cei care stand in spatele ei cred ca ii pot prosti pe romascani.
   NICI O SANSA!!!

 • geolgau 11 ani ago

  Asa este !
  Doamna Udrea i-a oferit domnului Leoreanu expertiza sa in parcari !
  Asa se face ca datorita ei , romascanii nu mai pot parca gratis nicaieri in oras si mai ales in fata blocurilor in care locuiesc de zeci de ani !
  Cea mai mare imbunatatire din viata romascanilor pe care o datoram doamnei Udrea si primarului Leoreanu este fara indoiala parcarea obligatorie pe bani si atmosfera extrem de incordata dintre vecinii de pe zeci de strazi din oras.

  Oameni care nu aveau nimic de impartit pana mai ieri , nu se mai saluta astazi si „liciteaza” locuri de parcare ce sunt de fapt „domeniul public” deci ar trebui sa fie GRATUITE pentru toti CONTRIBUABILII din oras. Aceste „parcari” nu sunt aduse de acasa de Leoreanu sau de Udrea , ele sunt proprietatea comunitatii nu a PRIMARIEI, care este doar o institutie de administrare.

  Echipa Leoreanu-Udrea este doar o masinarie de jupuit bani de pe spinarea „naivilor” ce ii voteaza , ametiti de spoiala si vorbele bombastice ale celor doi ctitori !

 • Mihut 11 ani ago

  Intradevar o echipa puternica si de viitor.Proiectele desfasurate in trecut de Udrea in Roman sunt numeroase, colaborarea cu primarul Leoreanul este una fructoasa.Promisiunile ei nu sunt desarte, poate schimba imaginea acestui oras si ridica nivelul de trai, asta ne-a demonstrat-o!!!

 • Eugenia P. 11 ani ago

  Toti pentru ea.. nimeni impotriva.. nici o abtinere.. doar eu ^^

 • mihai 11 ani ago

  Intradevar o echipa puternica si de viitor.Proiectele desfasurate in trecut de Udrea in Roman sunt numeroase, colaborarea cu primarul Leoreanul este una fructoasa.Promisiunile ei nu sunt desarte, poate schimba imaginea acestui oras si ridica nivelul de trai, asta ne-a demonstrat-o!!!

 • Nouă ne-a fost bine și până acum, Romanul intrase oarecum pe un trend ascendent în ultimii ani, iar echipa Leoreanu-Neculai făcuse treabă bună, recunosc asta deși nu suport pdlul. Dar noi la Roman nu avem nevoie de bandiți. Nuțico, să îi furi pe pleșcoienii tăi, n-avem nevoie de bandiți aici !

 • don pedro 11 ani ago

  UDREA-LEUREANU: CONCUBINAJ sau CASATORIE!!
  PDL-ul ne vor ARDe la PENSII,SALARII si MEDICAMENTE!!!
  ATENTIE LA CE SI CU CINE VOTATI,orcine numai MINISTRESA NUUUUUUUUUU!!!!!!!!!1

 • Croitoru Constantin 11 ani ago

  E peste puterea mea de intelegere cum o persoana din Roman ar vota cu aceasta blonda venita din poala lui Basescu in comunitatea noastra pentru a continua furturile incepute in capitala, cand avem un candidat cinstit, pus pe fapte mari, dornic sa ajute urbea in care s-a format ca om, in persoana lui Liviu Bratescu.

 • Croitoru Constantin 11 ani ago

  Nu se poate ca in Romanul nostru sa vina o asemenea fiinta care sfideaza orice regula si calca totul in picioare, in speranta ca va mai putea fura inca patru ani de acum inainte. Eu votez pentru Liviu Bratescu, un candidat onest, om al locului, nu venetic, un intelectual de care politica romaneasca si Romanul in mod special are atat nevoie