Prima paginăSport

Turneul de Fotbal Juniori „Kinder Cup”- ediția „Moș Crăciun” 2019

Dimensiune text

Sâmbătă, 7 decembrie, la Sala Sporturilor, va debuta Turneul de Fotbal Juniori „Kinder Cup”- ediția „Moș Crăciun” 2019, eveniment organizat de CSM Roman.

În competiția sportivă sunt înscrise șapte echipe la categoria de vârstă U13 și cinci echipe la categoria de vârstă U11, de la următoarele unități școlare: LPS Roman, Școala Generală „Carmen Sylva” Horia, Școala Generală „Vlad Dănulescu” Pâncești, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman, Școala Gimnazială nr. 1 Pildești, Școala Generală „Roman Mușat” (LPS – Șc. nr.9), Colegiul Național „Roman Vodă”, Școala Generală „Vasile Alecsandri”.

În zilele de 07 și 08 decembrie 2019 se vor desfășura, de la orele 09:00, meciurile grupelor A și B  de la categoria U13, iar la categoria U11 echipele vor juca fiecare cu fiecare, cu începere de la orele 13:30, sâmbătă – 07 decembrie și de la orele 11:00 – duminică 08 decembrie. Semifinalele și finalele vor avea loc în data de 21 decembrie 2019, Turneul finalizându-se cu festivitatea de premiere, ce va începe  la orele 13:15.

”Vor fi acordate premii constând în cupe, medalii, diplome pentru locurile I, II, III și IV și premii speciale pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și cel mai bun golgheter, pentru fiecare categorie de vârstă – U11 și U13. Programul competițional poate fi consultat și pe pagina de facebook „CSM Roman oficial” sau pe pagina de internet a Primăriei Roman secțiunea Servicii Publice → Baze Sportive/Competiții → Evenimente, anunțuri, comunicate”, se arată în comunicatul CSM Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0