Trotuare de 42.300 de metri pătrați reamenajate pe 15 străzi din oraș

HomeSocial

Trotuare de 42.300 de metri pătrați reamenajate pe 15 străzi din oraș

 

 

În acest an, municipalitatea intenționează reabilitarea cu pavele a trotuarelor pe 15 străzi din oraș, un proiect tehnic în acest sens fiind deja finalizat. Astfel, sunt prevăzute a fi reabilitate cu pavele trotuarele de pe următoarele străzi: bulevardul Roman Mușat (între bulevardul Republicii și strada Mihai Viteazu), Aviatorilor, 22 Decembrie, Roman Vodă, Dr. Koch, Eroilor, Parcului, Martir Horia, Primăverii, Bogdan Dragoș, Miron Costin, Sucedava (între strada Oituz și bulevardul Nicolae Bălcescu), Păltiniș, Petru Rareș (între străzile Ștefan cel Mare și Miron Costin) și Castanilor. Suprafața propusă spre modernizare este de aproximativ 42.300 de metri pătrați.

Pe străzile Bogdan Dragoș, Miron Costin, Sucedava (între strada Oituz și bulevardul Nicolae Bălcescu), Păltiniș, Petru Rareș (între străzile Ștefan cel Mare și Miron Costin) și Castanilor se vor înlocui și bordurile care delimitează carosabilul de trotuare.

„Trotuarele vor fi cu pavele pe actualul contur și cu lărgire acolo unde sunt prea înguste. Spațiile verzi vor fi delimitate cu borduri. De asemenea, se vor reabilita cu asfalt și trotuarele de pe strada Smirodava în totalitate, împreună cu extinderea străzii pe segmentul cuprins între strada V. Conta și strada Ecaterina Teodoroiu. La acestea se adaugă și proiectul de reabilitare peisagistică a zonei bulevardului Republicii, care va presupune, pe lângă amenajarea de spații verzi, realizarea de alei și parcări. Treptat, vom îmbunătăți condițiile de trai din toate zonele orașului”, a afirmat primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0