Trei proprietari de câini au fost amendați de Poliția Locală

HomeSocial

Trei proprietari de câini au fost amendați de Poliția Locală

 

Poliția Locală a intensificat controalele în privința verificării modului în care proprietarii de câini respectă regulamentul de gospodărire ce prevede obligativitatea ca aceștia să strângă mizeria lăsată în urmă de animalele de companie. În urma verificărilor din teren, trei proprietari de câini au fost amendați.

„Vreau să atrag atenția proprietarilor de câini că trebuie să mențină curățenia în oraș și trebuie, astfel, să strângă după animalele de companie pe care le scot la plimbare pe domeniul public. S-a trecut la amendarea celor care, la prima abatere, au primit avertisment, dar au continuat să nu respecte legea. Săptămâna anterioară s-au dat trei amenzi și șase avertismente și vom continua pe această linie, pentru a-i conștientiza de această responsabilitate pe toți proprietarii de câini”, a declarat primarul Lucian Micu.

Cei care nu strâng după câinii de companie riscă amenzi de 150 de lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • As avea rugamintea ca Politia Locala sa-si faca datoria si in cazul stapanilor de caini agresivi care ii plimba fara lesa si botnita. Daca mergeti in fiecare dimineata in parcul municipal, pe la ora 07:30-08:00 veti vedea o anumita persoana care plimba pe aleile intens circulate, doi caini de talie mare, masivi care nu sunt tinuti in lesa. Politistul care pazeste parcul nu-i spune nimic, nici macar un avertisment. Rog sa verificati acest lucru spre binele tuturor.

  • Da,,,,corect si acesti propietari trebuie atentionati,amendati,,ptr.ca acesti cani reprezinta un real pericol,pentru copii,adulti.Si pe str.Smirodava sunt unii propietari de canii din rase numite ,,periculoase,agresive,, care ii scot la plimbare prin locuri circulate,fara botnita,uneori fara lesa.Rugam politia sa fie mai vigilenta in acest srns si in acest cartier al orasului nostru.Si inca ceva,,,nici urma de Politie Locala in Piata Smirodava,,,,mai ales ca vin Sarbatorile Pascale se impune neaparat prezenta politiei in acest loc.