Trei profesori de nota 10 la titularizare, din Roman și Țibucani

HomeSocial

Trei profesori de nota 10 la titularizare, din Roman și Țibucani

 

Marți, 23 iulie, Ministerul Educaţiei Naționale a anunţat primele rezultate ale concursului de titularizare din acest an. Pentru judeţul Neamţ, 527 de candidaţi au fost admişi pentru proba scrisă a concursului de titularizare, de pe 17 iulie, iar după neprezentarea sau retragerea a 140 de candidați, 387 de teze au fost transmise la centrele de evaluare. Au primit note 386 de lucrări, o lucrare fiind anulată.

Conform ISJ Neamț, situația statistică pe tranșe de medii, în urma afișării rezultatelor în data de 23 iulie este: candidați cu note între 7 și 10 – 173 (44,82%); candidați cu note între 5 și 6,99 – 145 (37,56%); candidați cu note între 1 și 4,99 – 68 (17,62%).

Trei candidaţi din Neamţ au reuşit să obţină nota 10 la concursul de titularizare în acest an: Crina Lavinia Băluț, din Țibucani (care a susținut proba la Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii), Oana-Codruța Cocuț, din Roman (care a susținut proba la Biologie) și Amelia Pîntea, din Roman (care a susținut proba la Geografie). Cea mai mică notă obținută de un candidat în Neamț a fost 1,10 (la proba Educație fizică și sport).

Contestațiile candidaților nemulțumiți de note se pot depune la sediul ISJ Neamț marți, 23 iulie, până la ora 21, și miercuri, 24 iulie, până la ora 15. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 30 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0