Trei parcări noi pe Bradului, Panaite Donici și Tineretului

Trei parcări noi pe Bradului, Panaite Donici și Tineretului

Dimensiune text

 

La finele acestei luni vor demara lucrările de amenajare a unor parcări de reședință de mai mari dimensiuni și care vor fi amenajate în mai multe zone ale orașului. Este vorba despre șapte parcări ce se vor realiza în zona Smirodava, în zona blocului 1 de pe Tineretului, Calistrat Hogaș – Veronica Micle, Judecătorie – Dobrogeanu Gherea, Bradului, Panaite Donici blocurile 1 – 6 și Aprodu Arbore – în această zonă vor fi amenajate circa 33 de locuri de parcare cu asfalt și 23 cu pavele ecologice.

„De la sfârșitul acestei luni pregătim trei parcări noi din programul din împrumut, parcarea de pe strada Bradului, parcarea de pe strada Panaite Donici blocul 6 și Tineretului blocul 2, astfel încât, prin aceste trei parcări, practic să ne apropiem de finalul investițiilor pe care ni le-am propus pentru acest an. De asemenea, din fondurile proprii și cu echipa Primăriei Roman vom finaliza, în această săptămână, amenajarea parcării și turnarea covorului asfaltic într-o zonă mai amplă, este vorba despre blocurile 6, 8, 10 din Ștefan cel Mare și o parcare nouă în spatele blocului 7 de pe strada Cuza Vodă. Bordurăm în continuare și pregătim terenul pentru asfaltarea parcării de pe Fundătura Crizantemelor blocul 1A, astfel încât tot în această lună să fie finalizate și aceste lucrări”, a declarat primarul Lucian Micu.

În acest an, Primăria municipiului Roman a realizat și scos deja la licitație circa 550 de locuri de parcare de reședință și, până la finele anului, se estimează a mai fi realizate și marcate încă 200 de locuri de parcare. Chiar și așa, numărul autoturismelor din oraș este destul de mare. Statisticile administrației publice locale arată că, la 1 septembrie 2019, erau înregistrate 19.910 autovehicule deținute de persoane fizice și 3.572 de autoturisme înregistrate pe firme.

 

 



COMENTARII

WORDPRESS: 0