Prima paginăSocial

Traseul de transport public în cartierul Danubiana, funcțional de la finalul acestei săptămâni

Traseul de transport public în cartierul Danubiana, funcțional de la finalul acestei săptămâni

Dimensiune text

 

Din acest final de săptămână, va fi funcțional transportul în comun pe traseul 1 – Colegiul Tehnic Danubiana – Roman Value Centre – Dedeman, care va parcurge cele mai importante zone de interes din oraș, cu posibilitatea de a accesa și celelalte trasee din oraș, au anunțat reprezentanții Primăriei Roman.

În această sâmbătă și duminică, transportul pe traseul 1 va fi gratuit, pentru ca locuitorii din zonă să se familiarizeze cu acest serviciu, iar începând de luni, 23 septembrie, cetățenii își vor putea achiziționa un bilet – care costă 2,5 lei sau un abonament – care costă 70 de lei pe lună (pentru cursele de luni până vineri) sau de 100 de lei (pentru toate zilele lunii). Primul microbuz va pleca la ora 05.30 de luni până vineri (ora 6.00 sâmbătă și duminică) din Danubiana și ultimul va pleca de la Carrefour la ora 21.10, în acest interval cursele se vor succeda din 15 în 15 minute.

„După cum știți, în cursul lunii iulie, am fost pe teren prin toate zonele din oraș, iar în urma discuțiilor purtate cu locuitorii din cartierul Danubiana am reușit să rezolvăm acum și problema lipsei transportului în comun. La fel ca și pentru celelalte rute de transport, se acordă gratuitate la transportul public în comun pentru anumite categorii de persoane care îndeplinesc condițiile și care depun actele doveditoare la Direcția de Asistență Socială. De asemenea, operatorul de transport caută soluții pentru ca, la cursele ce pleacă între orele 07.00 – 07.30, să suplimenteze numărul microbuzelor, astfel încât cetățenii să ajungă în condiții bune și la timp la serviciu sau la instituțiile de învățământ”, a precizat primarul Lucian Micu.

Descrierea traseului 1

Pe tur – Colegiul Tehnic Danubiana – înainte pe Str. Dumitru Mărtinaş – la dreapta pe Bdul. Nicolae Bălcescu – la stânga pe str. Petru Rareş – la stânga pe str. Nicolae Bălcescu – la stânga pe str. Ion Luca Caragiale – la dreapta pe str. Bucovinei – la dreapta pe strada Miron Costin – la stânga pe str. Petru Rareş – la dreapta str. Ştefan cel Mare – la stânga pe str. Sucedava – la stânga pe str. Aprodu Arbore – la stânga pe Bdul. Roman Mușat – la dreapta pe strada Dobrogeanu Gherea – la dreapta pe str. Tineretului – la stânga pe str. Smirodava – la stânga pe str. C.A.Rosetti – la dreapta pe str. Mihai Eminescu – la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu – la dreapta pe str. Gloriei – la stânga pe str. Smirodava – la stânga pe Bulevardul Republicii – la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu – la stânga pe str. Spiru Haret – la dreapta pe str. Siretului – la stânga pe strada Martir Cloşca – la stânga pe str. Anton Pann – la dreapta pe Bdul. Republicii – la dreapta pe Bdul. Roman Mușat – la stânga pe str. Mihai Viteazul – la dreapta pe str. Ştefan cel Mare – Roman Value Centre – Complex Comercial Dedeman.

Citește și:   Câștigătorii ediției 2021 a competiției MTB Roman Maraton

Pe retur: Complex Comercial Dedeman – Roman Value Centre – la dreapta pe str. Ştefan cel Mare – la stânga pe strada Mihai Viteazul – la dreapta pe Bdul. Roman Mușat – la stânga pe Bdul. Republicii – la stânga pe str. Anton Pann – la dreapta pe str. Martir Cloşca – la dreapta pe str. Siretului – la stânga pe str. Spiru Haret – la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu – la stânga pe Bdul. Republicii – la dreapta pe str. Smirodava – la dreapta pe str. Gloriei – la stânga pe str. Tudor Vladimirescu – la stânga pe str. Mihai Eminescu – la dreapta pe str. Tineretului – la stânga pe str. Dobrogeanu Gherea – la stânga pe Bdul. Roman Mușat – la dreapta pe str. Aprodu Arbore – la dreapta pe str. Sucedava – la dreapta pe str. Ştefan cel Mare – la stânga pe str. Petru Rareş – la dreapta pe str. Miron Costin – la stânga pe str. Bucovinei – la stânga pe str. Ion Luca Caragiale – la dreapta pe str. Nicolae Bălcescu – la stânga pe str. Dumitru Mărtinaş – Colegiul Tehnic Danubiana.

 

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Moshu 2 ani

  Pun pariu ca aceasta harta nu le va inlocui pe cele vechi mai devreme de…Craciun !!