Transportul public local în Roman, suspendat de sâmbătă

HomeSocial

Transportul public local în Roman, suspendat de sâmbătă

 

Primăria municipiului Roman a anunțat miercuri, 25 martie, că, odată cu măsurile decise prin ordonanța militară emisă marți, activitatea de transport public în comun se suspendă în totalitate începând de sâmbătă, 28 martie.

„Până sâmbătă, 28 martie, transportul public în comun se desfășoară doar în intervalul orar: 05.30 – 09.00 și 15.00 – 17.00. Măsura este una obligatorie în condițiile în care oficialii țării au dispus luarea tuturor măsurilor necesare pentru a limita răspândirea coronavirusului. Facem apel la populație să rămână în locuințe, să meargă numai la serviciu și înapoi acasă și, la un interval de 5 – 7 zile, să iasă o singură dată din casă pentru a se aproviziona”, au transmis reprezentanții municipalității.

Primăria Roman reamintește că toate persoanele în vârstă sau care au probleme medicale grave pot apela oricând numărul de telefon 0786.771.737, funcțional non-stop, iar un echipaj cu asistent medical și asistent social se va deplasa la domiciliul solicitanților pentru a le evalua starea de sănătate și, în caz de nevoie, să le cumpere produsele necesare.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0