Prima paginăSocial

Transport public în comun și în cartierul Danubiana. Se modifică și orarul transportului către Dedeman

Transport public în comun și în cartierul Danubiana. Se modifică și orarul transportului către Dedeman

Dimensiune text

 

În ședința Consiliului Local de pe 22 august, aleșii locali au de dezbătut două propuneri ce prevăd noi modificări la regulamentul transportului în comun din Roman. Una dintre propuneri, aflată și în dezbatere publică în ultima lună, se referă la introducerea traseului 1, configurat pentru a face legătura între Colegiul Tehnic „Danubiana” și Dedeman. O altă propunere este aceea ca, pentru traseele 1, 2, 3 și 5, pe sectorul Centrul Comercial Value – Alee Centrul Value – Ștefan cel Mare – Socar – Ștefan cel Mare – C.T. Miron Costin Corp A – Ștefan cel Mare – Marsat – Ștefan cel Mare – fostul Liceu nr. 1 – Ștefan cel Mare – Mariko Inn – Ștefan cel Mare – Centrul Comercial Dedeman, să se circule în intervalul orar 5.30 – 8.00 și 15.00 – 16.00.

Traseul 1 ar urma să meargă pe următoarea rută: Pe tur – Colegiul Tehnic „Danubiana” – înainte pe Str. Dumitru Mărtinaş – la dreapta pe Bd. Nicolae Bălcescu – la stânga pe str. Petru Rareş la stânga pe str. Nicolae Bălcescu – la stânga pe str. Ion Luca Caragiale – la dreapta pe str. Bucovinei – la dreapta pe strada Miron Costin, la stânga pe str. Petru Rareş – la dreapta str. Ştefan cel Mare, la stânga pe str. Sucedava, la stânga pe str. Aprodu Arbore, la stânga pe Bdul. Roman Musat, la dreapta pe strada Dobrogeanu Gherea, la dreapta str. Tineretului, la stânga pe str. Smirodava, la stânga pe str. C.A. Rosetti, la dreapta pe str. Mihai Eminescu, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la dreapta pe str. Gloriei, la stânga pe str. Smirodava, la stânga pe Bulevardul Republicii, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la stânga pe str. Spiru Haret, la dreapta pe str. Siretului, la stânga pe strada Martir Cloşca, la stânga pe str. Anton Pann, la dreapta pe Bdul. Republicii, la dreapta pe Bdul. Roman Mușat, la stânga pe str. Mihai Viteazul, la dreapta pe str. Ştefan cel Mare – Complex Comercial Dedeman.

Citește și:   Peste 200 de voluntari participă sâmbătă la Roman la „Ziua de Curățenie Națională”

Pe retur: Complex Comercial Dedeman – la dreapta pe str. Ştefan cel Mare, la stânga pe strada Mihai Viteazul, la dreapta pe Bd. Roman Mușat, la stânga pe Bd. Republicii, la stânga pe str. Anton Pann, la dreapta pe str. Martir Cloşca, la dreapta pe str. Siretului, la stânga pe str. Spiru Haret, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la stânga pe Bdul. Republicii, la dreapta pe str. Smirodava, la dreapta pe str. Gloriei, la stânga pe str. Tudor Vladimirescu, la stânga pe str. Mihai Eminescu, la dreapta pe str. Tineretului, la stânga pe str. Dobrogeanu Gherea, la stânga pe Bdul. Roman Musat, la dreapta pe str. Aprodu Arbore, la dreapta pe str. Sucedava, la dreapta pe str. Ştefan cel Mare, la stânga pe str. Petru Rareş, la dreapta pe str. Miron Costin, la stânga pe str. Bucovinei, la stânga pe str. Ion Luca Caragiale, la dreapta pe str. Nicolae Bălcescu, la stânga pe str. Dumitru Mărtinaş – Colegiul Tehnic „Danubiana”.

Traseul se va devia în cazul lucrărilor de reparație a străzilor înscrise în traseu.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0