Transport de material lemnos, confiscat de autorități în Roman

HomeActualitate

Transport de material lemnos, confiscat de autorități în Roman

Duminică seară, polițiștii romașcani au oprit în trafic un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, bunuri pentru care s-a dovedit că nu există documente, astfel încât s-au aplicat sancțiuni.

Totul s-a petrecut pe 5 noiembrie, în jurul orei 19:30, când patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman a oprit pentru verificare, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Suceava. ”Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru continuarea verificărilor, la Ocolul Silvic Roman. La data de 6 noiembrie a.c., în urma verificărilor realizate de polițiști a rezultat faptul că, există nereguli cu privire la documentele de însoțire ale transportului, iar materialul lemnos transportat prezenta diferențe față de cantitățile prezentate în documente. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals informatic”, se arată în comunicatul emis de IPJ Neamț.

În același timp, conform reprezentanților IPJ, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 2,56 m.c. cherestea, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, transportat în plus și aplicarea unei sancțiuni contravenționale, conform Legii 171 din 2010.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0