HomeActualitateNeamt

Traficant de droguri reţinut de poliţişti

Un tânăr din Neamţ a fost prins în flagrant cu zeci de capsule de ecstasy şi cannabis. Drogurile erau ascunse în sandvişuri.

Un tânăr de 26 de ani, din judeţul Neamţ, a fost reţinut de oamenii legii, având asupra sa o cantitate importantă de droguri. Acestea au fost introduse ilegal în ţară, din Olanda, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională.

La data de 16 iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, au surprins în flagrant un bărbat, de 26 de ani, care deţinea asupra sa 100 de comprimate de ecstasy şi 10 grame de cannabis.

Drogurile au fost procurate din Olanda şi introduse în ţară în mod ilegal, fiind disimulate în mai multe sandvişuri aflate într-o geantă de voiaj. Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri, introducere în ţară fără drept şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu, urmând a fi prezentat Tribunalului Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale în cauză.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0