Trafic restricţionat, se desfăşoară Ștafeta Municipiului

HomeActualitate

Trafic restricţionat, se desfăşoară Ștafeta Municipiului

 

Stafeta crosLuni, 16 mai, pentru aproximativ o oră, traficul din municipiu se va desfăşura cu unele sincope, deoarece, de la ora 11.00, va avea loc Ștafeta Municipiului.

Manifestarea face parte din evenimentele dedicate elevilor din liceele romaşcane pentru ediţia din acest an a Zilelor Municipiului Roman. Ștafeta se va ţine pe echipe 4 x 900 m mixt, cu participarea liceelor romaşcane.

Anul trecut, s-au aliniat la start şase elevi, care au predat, apoi, ştafeta colegilor care erau pe traseul Hotel Roman – strada Bogdan Dragoş – bulevardul Republicii, linia de sosire fiind în centrul oraşului. Pe parcursul întregului traseu, elevii au fost însoţiţi de maşini ale Poliţiei Locale, pentru fluidizarea traficului şi asigurarea unui parcurs fără incidente. În 2015, cea mai rapidă echipă a fost cea a Liceului cu Program Sportiv Roman, Emanuel Sebastian Bogliş fiind elevul care a dus echipa sa pe locul I.

După întrecerea de dimineaţă, romaşcanii sunt invitaţi mai apoi, de la ora 17.00, la Muzeul de Istorie – Casa Nevruzzi, unde va avea loc deschiderea expoziţiei temporare „Muzeul din şcoala noastră – atelier de creaţie şi educaţie”, precum şi festivitatea de acordare a diplomelor de participare cadrelor didactice implicate în proiect.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0