Trafic pe o singură bandă pe strada Mihai Viteazul, pe perioada asfaltării

HomeSocial

Trafic pe o singură bandă pe strada Mihai Viteazul, pe perioada asfaltării

 

Primăria municipiului Roman a anunțat că, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare cu covor asfaltic a străzii Mihai Viteazul, de marți, 12 noiembrie, traficul pe stradă se va desfășura pe câte o singură bandă pe fiecare sens de mers. Luni, pentru lucrările de asfaltare, traficul a fost blocat pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și sensul giratoriu de la Roman Value Center. Tot luni au fost efectuate lucrări de ridicare la cotă a canalelor de pe strada Nicolae Bălcescu (Ocolitoarea Roman Vest).

La finele anului trecut, consilierii locali romașcani au aprobat darea în administrarea Consiliului Județean (CJ) Neamț a străzii Mihai Viteazul, pentru asfaltare. Licitația s-a desfășurat în cursul lunii septembrie, iar câștigătoare a contractului pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare pentru segmentul de stradă de patru kilometri a fost asocierea dintre societatea DRUPO Neamț și firma Darcons, costurile ridicându-se la circa 2 milioane de lei. Reprezentanții CJ Neamț au predat constructorilor amplasamentul pentru reabilitarea cu covor asfaltic a străzii Mihai Viteazul miercurea trecută, pe 6 noiembrie. Oficialii CJ Neamț au apreciat la acel moment că lucrările vor dura o săptămână.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • SIMION DANIELA 3 ani ago

    Mai jos de intersectia cu strada Tirului de ce nu se continua lucrarile de asfaltare a strazii?Nu.i tot Mihai Viteazu pana la sensul giratoriu?Ca sa nu mai vorbim de trotuarele jalnice din zona de case..Ne.am cam saturat de promisiuni desarte,ne alegem doar cu pantofi stricati din cauza gaurilor din trotuare..