Prima paginăActualitate

Trafic închis pe E85, pentru lucrările la sensul giratoriu

Trafic închis pe E85, pentru lucrările la sensul giratoriu

Dimensiune text

 

Marți, 11 aprilie, de la orele 10.00, traficul rutier pe E85, în zona lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu Poarta Nord (de la Dedeman) va fi închis pentru aproximativ 15 minute, anunță autoritățile locale. În acest moment se execută lucrări de presemnalizare, care le pun în vedere participanților la trafic de limitările de viteză impuse de legislație și care nu vor perturba traficul.

Pentru ziua de marți, traficul se întrerupe pentru lucrările la infrastructura de energie electrică. „Primăria Municipiului Roman informează cetăţenii că marţi, 11 aprilie, între orele 10.00 şi 10.15, traficul pe E85, în zona lucrărilor de la sensul giratoriu Poarta Nord, va fi închis. Motivul este acela al decuplării reţelei vechi de electricitate. Toţi agenţii economici din zonă au fost conectaţi la noua reţea de curent. Lucrările de construire a sensului giratoriu au demarat şi ele nu vor perturba traficul rutier din zonă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Pe toată durata efectuării lucrărilor, estimate a se încheia până cel târziu la mijlocul lunii iunie, traficul în zonă nu se va închide, proiectul fiind gândit în așa fel încât să nu blocheze circulația.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0