Tombola îndrăgostiților și-a desemnat cîștigătorii

Romașcanii au fost premiați pentru că au mers la vot
Bursierii Marsat își primesc banii
Premii de aur la „Ghiocelul de argint”

Luni, 13 februarie, la sediul redacției Ziarului de Roman, din Pietonal Ștefan cel Mare, bloc M7, s-a făcut tragerea la sorți la Tombola îndrăgostiților, organizată de „Ziarul de Roman”, în perioada 30 ianuarie-10 februarie.

 

 

La extragerea pentru desemnarea cîștigătorilor  a fost prezent și unul dintre cititorii fideli ai Ziarului de Roman, romașcanul Georgel Ciortan, care a și cîștigat o bijuterie de argint. „Sînt foarte fericit că am cîștigat un premiu. Anul trecut, am aniversat 50 de ani de la căsătorie și abia aștept să-i dau bijuteria cadou soției mele„, a declarat fericitul cîștigător.

Pe lista premianților s-au mai regăsit Balașa Sbanțu, din Roman, de pe strada Ion Creangă, bloc 2, care a cîștigat o cină romantică la restaurant; Vlad Mihai Buștan, elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din Roman, care a cîștigat un tort, și Camelia Acreței, din Botești, care a cîștigat o sticlă de șampanie.
Părinții mei sînt abonați la «Ziarul de Roman» de 7 ani și au mai cîștigat premii. Pentru mine este o mare surpriză și bucurie, deoarece este prima dată cînd cîștig un premiu și sînt foarte fericită. șampania i-o voi face cadou prietenului meu, de Ziua Îndrăgostiților„, a spus Camelia Acreței.


COMENTARII

WORDPRESS: 0