Tombola îndrăgostiților și-a desemnat cîștigătorii

Luni, 13 februarie, la sediul redacției Ziarului de Roman, din Pietonal Ștefan cel Mare, bloc M7, s-a făcut tragerea la sorți la Tombola îndrăgostiților, organizată de „Ziarul de Roman”, în perioada 30 ianuarie-10 februarie.

 

 

La extragerea pentru desemnarea cîștigătorilor  a fost prezent și unul dintre cititorii fideli ai Ziarului de Roman, romașcanul Georgel Ciortan, care a și cîștigat o bijuterie de argint. „Sînt foarte fericit că am cîștigat un premiu. Anul trecut, am aniversat 50 de ani de la căsătorie și abia aștept să-i dau bijuteria cadou soției mele„, a declarat fericitul cîștigător.

Pe lista premianților s-au mai regăsit Balașa Sbanțu, din Roman, de pe strada Ion Creangă, bloc 2, care a cîștigat o cină romantică la restaurant; Vlad Mihai Buștan, elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din Roman, care a cîștigat un tort, și Camelia Acreței, din Botești, care a cîștigat o sticlă de șampanie.
Părinții mei sînt abonați la «Ziarul de Roman» de 7 ani și au mai cîștigat premii. Pentru mine este o mare surpriză și bucurie, deoarece este prima dată cînd cîștig un premiu și sînt foarte fericită. șampania i-o voi face cadou prietenului meu, de Ziua Îndrăgostiților„, a spus Camelia Acreței.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!