Prima paginăRoman

Tîrg de jucării organizat de copii pentru copii

Dimensiune text

Școala de Vară, găzduită de Casa de Cultură din Roman, a desfășurat joi, 2 august, o activitate cu preșcolarii din Roman.

 

Activitatea a fost organizată de profesoara Corina Țintă, de la Clubul Copiilor din Roman, care coordonează activitățile recreative ale Școlii de Vară.
Joi, preșcolarii din Roman au participat la un tîrg de jucării.
Acțiunea a fost gîndită împreună cu copiii. Jucăriile copiilor au făcut obiectul unui tîrg de vară, la care au fost invitați să participe toți romașcanii„, a precizat educatoarea Irina Scorțescu, de la Școala „Mihai Eminescu” din Roman.

Romașcanii care au trecut prin fața „standurilor” amplasate în fața Casei de Cultură au intrat în jocul copiilor și au cumpărat toate jucăriile, mai ales că acțiunea lor a fost una caritabilă.  În urma acestei acțiuni s-a strîns suma de 100 lei.
Banii cîștigați din vînzarea jucăriilor vor ajunge la copiii din Centrul <Romanița>„, a spus educatoarea Irina Scorțescu.
La coordonarea activității au participat și educatoarele Niculina Căruntu și Mioara Amarinei, precum și educatoarea Angelica Tabacaru, voluntar în cadrul acestor acțiuni.

COMENTARII

WORDPRESS: 0