Prima paginăSocial

Ținute vestimentare noi pentru membrii Corului „Vox Infantiae”

Ținute vestimentare noi pentru membrii Corului „Vox Infantiae”

Dimensiune text

 

 

Membrii Corului „Vox Infantiae” al Școlii de Artă „Sergiu Celibidache” din Roman vor avea ținute vestimentare noi, pentru participarea la etapa națională a Olimpiadei Corale. Reprezentanții unității de învățământ au solicitat Consiliului Local Roman sprijin pentru alocarea sumei de 1.600 de lei necesară confecționării ținutelor vestimentare.

„Școala de Artă «Sergiu Celibidache» Roman solicită un sprijin financiar în vederea participării corului școlii la etapa națională a Olimpiadei Corale care se va desfășura la Piatra Neamț, în perioada 2–4 aprilie 2018. Corul «Vox Infantiae» al Școlii de Artă «Sergiu Celibidache» Roman s-a calificat cu succes la etapa finală a acestei prestigioase competiții școlare organizate la Piatra Neamț, iar pentru a reprezenta imaginea municipiului Roman la această manifestare la care vor participa formații corale din toată țara, este necesar să se confecționeze 30 de ținute vestimentare (bluze + fuste/pantaloni) pentru toți elevii membri ai corului școlii. Analizând cererea de mai sus și având în vedere faptul că elevii de la această școală provin din familii cu posibilități financiare reduse, propun domnilor consilieri alocarea sumei de 1.600 lei din bugetul local pentru confecționarea a 30 de ținute vestimentare”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali, ce vor trebui să ia o decizie în ședința de pe 29 martie.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Cred ca cifra nu este reala ,un calcul sumar arata ca o tinuta complecta ar costa 51 lei suma cu care nu cumperi nici macar un pantalon.doar daca il ei de la haine vechi.Probabil ca suma de 1600 lei este solicitata doar pentru un singur echipament,clarificati si nu mai scrieti neadevaruri.Acest ajutor pentru echipament este necesar si primaria trebuie obligata sa ajute toate actiunile culturale ce pot elimina
    manelele de prost gust ce au proliferat in muzica si cultura romascana si nu numai Consider ca prin aceste actiuni culturale se va reduce pseudo muzica de prost gust.