Prima paginăSocial

Tinerii sunt invitați să vorbească despre rolul și viitorul lor

Tinerii sunt invitați să vorbească despre rolul și viitorul lor

Dimensiune text

 

Vineri, 23 martie, de la ora 14.30, tinerii sunt așteptați în sala de ședințe a Primăriei Roman pentru a participa la evenimentul „Bringing the United Nations back home”, organizat prin programul „Delegat de Tineret al României la Naţiunile Unite”. Acesta este un program guvernamental, implementat de către Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, de reprezentare publică a intereselor tinerilor români, la nivel internațional.

Anual, doi delegați sunt aleși pentru acest rol. „Suntem Denisa și Gabriel, Delegații de Tineret ai României la ONU, și aducem campania «Bringing the United Nations back home» la voi, în Roman. Vă așteptăm în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Roman în data de 23 martie, de la ora 14.30, să discutăm despre ONU, Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă și rolul tinerilor în dezvoltarea comunității locale, naționale și internaționale! Evenimentul este susținut de Enel România și realizat în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport Neamț și UN Youth Association of Romania – Roman Club”, se arată în invitația lansată de organizatori pe Facebook.

Prin Programul „Delegat de Tineret la Națiunile Unite” se urmăreşte implicarea directă a tinerilor în dezvoltarea politicilor internaţionale de și pentru tineret.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0