HomeActualitateRoman

Tinerii sunt invitaţi la Târgul de Cariere

În perioada 6-7 octombrie va avea loc, la Iaşi, cea de-a 9-a ediție a Târgului de Cariere. Anul acesta, târgul va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii.

Evenimentul se adresează în deosebi tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii, pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori.

Târgul se va desfăşura marţi, 6 octombrie, între orele 10:00 și 19:00, şi miercuri, 7 octombrie, între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas. Intrarea la târg este liberă.

cariere 2

Pasionații în IT au ocazia de a participa, în premieră la Târgul de Cariere  Iași, la Speed Coding Challenge, o competiție contracronometru ce presupune rezolvarea unei probleme în diverse limbaje de programare (Java, JavaScript, PL/SQL, C++, Perl, Ruby etc.). La această ediție îşi pot dovedi abilitățile tehnice în fața angajatorilor, la standurile companiilor Optymyze și Silicon Service, iar premiile vor fi pe măsură.

Comentarii

WORDPRESS: 0