Prima paginăSocial

Tinerii romașcani de la KULT Generation candidează la Gala Societății Civile 2020

Tinerii romașcani de la KULT Generation candidează la Gala Societății Civile 2020

Dimensiune text

 

Un proiect al organizației non-guvernamentale romașcane Asociația KULT Generation – inițitoare a unor proiecte de succes în comunitate precum KULT HUB, Roman 3D sau KULT FEST – se numără printre cele aproape 200 de proiecte înscrise în competiția Galei Societății Civile din acest an. Cea de-a XVIII-a ediție a Galei Societății Civile a înregistrat anul acesta 199 de inițiative înscrise în competiție – 160 de proiecte, 20 de programe și 19 campanii de comunicare, informează organizatorii.

Proiectul romașcanilor de la KULT Generation înscris în competiție – singurul din județul Neamț – este „Academia de Talente ZF”, un proiect derulat anul trecut alături de compania producătoare de airbag-uri ZF, programul de practică destinat elevilor din ultimele clase de liceu – proiect ambițios care îmbină formarea practică în cadrul companiei de renume mondial ZF Group cu ateliere de dezvoltare personală livrate de trainerii KULT Hub. Proiectul KULT Generation candidează la trei secțiuni ale Galei: „Educație, Învățământ, Cercetare”, „Proiecte pentru tineret” și „Premiul Special Organizația NEW ENTRY”. Mai multe despre proiectul ONG-ului romașcan, pe site-ul Galei, la acest link.

Din cele 199 de proiecte, programe și campanii depuse în competiția Gala Societății Civile 2020, 110 dintre ele au avut acoperire națională, 36 locală, 23 regională, 17 județeană și 13 internațională. Cele mai multe proiecte au fost înscrise la secțiunea Proiecte pentru Tineret, respectiv 40, urmată de Educație, Învățământ, Cercetare, cu 39 de proiecte, la egalitate cu secțiunea INOVAȚIE.

Proiectele înscrise vor fi evaluate de 48 de specialişti în implementarea și evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnaliști, lideri și formatori de opinie ai societății civile și ai sectorului non-profit și reprezentanți ai sectorului privat, în perioada 04 iunie – 22 iulie 2020. Mai multe detalii despre membrii juriului puteți consulta aici. Festivitatea de acordare a premiilor, care încheie ediția a XVIII-a a competiției anuale Gala Societății Civile, va avea loc în luna septembrie.

În cele 17 ediții de până acum, Gala Societății Civile a premiat peste 740 de inițiative generate de sectorul neguvernamental, care au reușit să aducă schimbări pozitive majore în societate, proiecte care investesc în România și în viitorul său. Pentru mai multe detalii despre Gala Societății Civile 2020, vizitați: http://www.galasocietatiicivile.ro/participants.php .

Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Inițiată în anul 2002, Gala Societății Civile are ca misiune recunoașterea tuturor inițiativelor luate pentru îmbunătățirea vieții într-o comunitate, promovarea și premierea spiritului civic și a responsabilității sociale în România.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0