Prima paginăPolitica

Tinerii liberali şi-au ales conducerea

Dimensiune text

Joi, 19 iulie, în sala mare a Primăriei Roman, Organizaţia de Tineret a PNL Roman (TNL) şi-a ales noua conducere. La eveniment au ţinut să participe, alături de tinerii liberali, preşedintele organizaţiei PNL Neamţ, Dorin Ursărescu, şi Neculai Stan, preşedintele PNL Roman.

 

Întilnirea, la care au participat peste 30 de membri ai TNL Roman, a început cu prezentarea raportului de activitate al preşedintelui de pînă acum, George Lazăr, care nu a mai candidat pe această funcţie. Apoi au urmat alegerile, noul preşedinte, ales cu unanimitate de voturi, fiind Gabriel Căprioară.

Ţin să le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi le promit că îi voi face mîndri că fac parte din familia tinerilor liberali. Principalul meu obiectiv în acest mandat va fi să fac din organizaţia de tineret una dintre cele mai puternice din oraş, cu membri de calitate, care pot fi un exemplu pentru toţi ceilalţi tineri. Ne propunem ca TNL Roman să fie o echipă exemplu, care să aibă un cuvînt de spus în viaţa politică romaşcană. De asemenea, vom încerca să atragem cît mai mulţi tineri şi acest aspect va fi discutat în prima şedinţă a biroului politic al organizaţiei noastre„, a declarat Vasile Căprioară.

COMENTARII

WORDPRESS: 0